Header afbeelding

Heb jij behoefte aan een persoonlijk en goed vol te houden leefstijl programma?

Dan is dit persoonlijk voedingsplan perfect voor jou

Het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance is een persoonlijk leefstijlprogramma ontwikkeld door artsen en voedingswetenschappers.

Aan de hand van je bloedwaarden, je gezondheidsgegevens en voedingsvoorkeuren wordt er een persoonlijk voedingsplan voor jou opgesteld. Met behulp van dit voedingsplan en de begeleiding kun je gemakkelijk jouw huidige voedingspatroon omzetten naar een volkomen uitgebalanceerd en individueel aangepaste leefstijl.

Het doel van het voedingsplan is het ondersteunen van jouw gezonde stofwisseling en het reguleren van je gewicht.

Ja, dat wil ik en maak direct vrijblijvend een afspraak voor je intake gesprek.

Een leuke bijkomstigheid: het lukte me de laatste jaren niet meer om af te vallen, maar door Metabolic Balance ben ik binnen no time weer op mijn oude gewicht van voor de overgang.

Hoe werkt Metabolic Balance? 

Na het intakegesprek zullen we een afspraak maken om op nuchtere maag, via een vingerprik, een kleine bloedafname te doen. Het bloed wordt opgestuurd naar het laboratorium waarna we met de uitslagen jouw persoonlijk voedingsplan opvragen en je aan de slag kunt.

 

De verschillende fase

Het programma is opgesteld in vier fasen. Het begint met een korte voorbereidingsfase waarin je lichaam langzaam wordt voorbereid op de omschakeling in jouw voedingsplan.

Gevolgd door de strenge fase van tenminste twee weken, waarin jouw lichaam weer in balans wordt gebracht door de nieuwe voeding. Zodra je doel bereikt is (of in het zicht is) gaan we met de opvolgende fases er samen jouw nieuwe leefstijl van maken.

Welke gezondheidsverbeteringen bereik ik met het persoonlijk voedingsplan van Metabolic Balance? 

De omschakeling van het lichaam naar gezonde en uitgebalanceerde voeding voorkomt op lange termijn de bekende welvaartsziekten (overgewicht, diabetes type II, chronische migraine, hormonale schommelingen, hoge bloeddruk). Lijd je aan een van deze ziekten, dan is de kans groot dat je klachten zullen verminderen.

Tegelijkertijd verbetert je uithoudings- en concentratievermogen en stijgt je totale energieniveau. Je slaapt beter, fysieke en psychische kracht neemt toe, je voelt je over het geheel genomen gezonder, vitaler en krachtiger en dat straal je ook uit. Je breekt lichaamsvet af en spaart je spier- en bindweefsel.

Ga aan de slag met jouw persoonlijk voedingsplan en voel je weer top fit en aantrekkelijk

 

Maak direct je afspraak

Je gebruikt niet alleen gezonde en de voor jou noodzakelijke voedingsstoffen, maar neemt ook voedingsstoffen in die jouw lichaam nodig heeft om je verstoorde stofwisseling weer goed in balans te brengen.

Ik heb alles al geprobeerd en niets heeft echt geholpen, waarom zou dit wel helpen?

Doordat dit programma echt op jouw lichaam is gebaseerd, werkt het. Je voedt je lichaam precies met datgene wat je lichaam nodig heeft en je lichaam gaat hierdoor optimaal functioneren.

Je krijgt volledige 1 op 1 begeleiding om ervoor te zorgen dat jij de begeleiding krijgt die je nodig hebt. Ook tussen de consulten door is ruimte voor vragen en begeleiding daar waar jij dat nodig hebt.

Zou je graag willen weten of dit persoonlijk voedingsplan ook aansluit bij jouw lichaam? Stel je vraag via het contact formulier of plan direct je gratis intake gesprek in.

 

Maak direct je afspraak

Deze personen gingen je voor:

Door het voor mij op maat gemaakte voedingsplan ben ik weer gaan genieten van eten en afgevallen.

De begeleiding van Shirley is erg professioneel en persoonlijk. Zeker aan te raden als je gezonder en lekkerder wilt eten.

Dankjewel Shirley!

| Manja

Shirley heeft mij in 2021 goed geholpen bij mijn missie om slanker, fitter en sterker te worden. Wat ik daarin vooral waardeerde, was dat ze de flexibiliteit had om mee te denken vanuit mijn perspectief en werkwijze. Hierdoor heb ik gaandeweg verbeteringen kunnen aanbrengen in mijn voedings- en leefpatroon en heb ik niet opnieuw het roer om hoeven gooien.
Ik heb een duurzaam ritme gevonden zodat ik mijn doelstellingen heb kunnen halen, maar ook op niveau kan blijven.

| Wilco

Shirley heeft mij begeleid in het verbeteren van mijn leefstijl. Mede door bloedonderzoek wordt een persoonlijk plan opgesteld. Deze aanpak heeft bijgedragen aan mijn fitheid!
Shirley weet mee te denken en komt met leuke ideeën en lekkere recepten. Zo blijft het leuk!

| Bernadette

Ik heb contact opgenomen met Shirley om het ontbrekende stukje over mijn kennis over de voeding die goed voor mij is verder uit te puzzelen. D.m.v. de Metabolic Balance methode en de gesprekken met Shirley weet ik nu waarom ik soms nog buikklachten had en welke voeding of combinaties van voeding wel of juist niet bij mij passen.

| Eline

Via een vriendin ben ik in aanraking gekomen met Metabolic Balance. Zij had het Metabolic Balance programma gevolgd.Het klonk te mooi om waar te zijn.

Ik merkte echter wel dat deze vriendin veel beter kon lopen, na ernstige heupproblemen. Ik zag dat zij in gewicht afgenomen was (op delen van het lichaam, waar ik dat ook wel zou willen) en er stralend en gezond uit zag. Daarbij toonde zij zich enthousiast en gemotiveerd.
Mijn vriendin is nu 4 jaar verder, is niet toegenomen in gewicht, fietst en loopt veel en is qua voeding en levensstijl heel wat wijzer geworden.

In de zomer van 2018 heb ik het besluit genomen om het metabolic balance programma te gaan volgen. Ik was die overtollige kilo’s, die er zo langzaamaan bij geslopen waren, helemaal zat. Ik wilde weer een middag kunnen wandelen, zonder dat ik de daarop komende dagen last van mijn knieën zou hebben. Ik was er klaar voor!

Ik ben eind oktober begonnen en eind december had ik mijn streefgewicht bereikt. Dit zou nooit zonder Shirley Brouwers, mijn Metabolic Balance-coach, gelukt zijn. Een vriendelijke jonge diëtiste, die:
– heel goed uit kan leggen dat conventionele methodes (zoals allerlei diëten) geen duurzaam resultaat op kunnen leveren;
– het belang van orthomoleculaire voeding uitdraagt;
– in begrijpelijke taal de filosofie en werking van metabolic balance kan presenteren;
– op de achtergrond aanwezig is, om al mijn appjes met vragen eerlijk te beantwoorden (ook in het weekend);
– mij stimuleert om door te zetten, als het even moeilijk is;
– mij niet streng toespreekt als ik soms een beetje afwijk van mijn voedingsplan, maar me vooral toewenst ten volle te genieten van deze momenten;
– heel veel kennis bezit om alles wat met voeding te maken heeft overtuigend te brengen naar haar klant;
– een goed gesprek kan voeren en een relatie kan leggen met andere levensgebieden zoals bijvoorbeeld de emotionele en mentale kant van levensstijl verandering.
Marij Coolen is eigenaresse van MC training en coaching. Marij helpt en ondersteund mensen in: teamontwikkeling, persoonlijke coaching en breathfulness. www.marijcoolen.nl

| Marij