Angely: “Ik had de hoop opgegeven dat iets me zou helpen.”

“Na twee weken sliep ik al beter, had veel minder last van opvliegers en ook andere klachten verdwenen.”

“Na twee weken sliep ik al beter, had veel minder last van opvliegers en ook andere klachten verdwenen.”

Dit programma gaat ervoor zorgen dat je je niet meer af hoeft te vragen wat nu echt gezond is voor jouw lichaam. Je gaat datgene eten wat precies bij jouw lichaam past. Binnen een aantal weken voel je je al een stuk fitter, ervaar je minder klachten en ben je vol energie. 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek waarin jij kunt vertellen waar je tegen aanloopt. Dan gaan we samen kijken of het programma aansluit bij jouw wensen.

Vraag vrijblijvend jouw 1 op 1 gesprek aan

Wat ik ook doe, die kilo’s krijg ik er niet vanaf

Iedere nacht lig ik wakker of be ik ruim voor de wekker wakker

Lekker sexy gezicht

Ik heb me wel eens aantrekkelijker gevoelt

De overgang nadert, of tocht niet? 

Hormonen schieten alle kanten op. Net als je humeur. Een goede nachtrust is ook alweer even geleden en je weet niet meer wat je moet doen met de kilo’s. Wat je ook probeert, je krijgt ze er niet vanaf. Het lijkt wel of ze permanent aan je lichaam vastgeplakt zitten.

Herken jij de overgangsklachten en hormonale schommelingen en lukt het maar niet om op gewicht te komen? Of heb je last van bijkomende klachten zoals opvliegers, slecht slapen en geen energie?

Waar komen die ongemakken toch vandaan?

Overgang is een alles omvattende naam voor de periode rondom de menopauze. De duur van deze periode is bij iedere vrouw verschillend en varieert gemiddeld tussen de 5-10 jaar tot een nieuw hormonaal evenwicht bereikt wordt.  

Hormonen zijn verantwoordelijk voor veel processen in je lichaam: vruchtbaarheid, zwangerschap, emoties, gedrag, eetlust, stofwisseling, energieniveau, werking van je immuunsysteem, etc.  

Over het algemeen is je lichaam prima in staat om je hormoonhuishouding in balans te houden. Echter, soms raakt het hormonale evenwicht dusdanig verstoord dat je lichaam niet meer in staat is deze disbalans op te vangen. Dit merk je als vrouw vaak doordat je niet lekker in je vel zit en je meer gezondheidsklachten ervaart.

Hoe zou jij je voelen als..

✔️ Je een goede nachtrust zou hebben?

✔️ Je geen last meer hebt van die onaantrekkelijke opvliegers?

✔️ Die extra kilo’s er af zouden zijn en je weer in je favoriete kledingstuk past?

✔️ Weer vol met liefde naar jezelf kan kijken? Kijk die aantrekkelijke vrouw

✔️ Je top fit opstaat en vol energie de dag door danst. 

Ga aan de slag met jouw persoonlijk voedingsplan en voel je weer top fit en aantrekkelijk!

Het persoonlijk opgesteld voedingsplan aan de hand van jouw bloedwaarden is een voedingsplan waarin je gewoon en goed gaat eten. Je gaat jezelf voeden met precies dat wat jouw lichaam nodig heeft, waardoor jij en je lichaam weer optimaal kunnen functioneren. 

Angely: “Ik had de hoop opgegeven dat iets me zou helpen. Na twee weken sliep ik al beter, had veel minder last van opvliegers en ook andere klachten verdwenen.Sinds een half jaar volg ik het programma Metabolic Balance onder begeleiding van Shirley.

Ik had behoorlijk veel last van overgangsklachten en al vele dingen geprobeerd. Ik had de hoop stiekem opgegeven dat iets me zou helpen. Toch wist Shirley me te overtuigen om ook haar programma te proberen.

Het programma is heel goed vol te houden en er hoeven geen bijzondere gerechten te worden gekocht.

Een leuke bijkomstigheid: het lukte me de laatste jaren niet meer om af te vallen, maar ook door Metabolic Balance ben ik binnen no time weer op mijn oude gewicht van voor de overgang. Over Shirley: vakkundig, professioneel en laagdrempelig. Kortom: zowel Shirley als haar programma kan ik alleen maar aanraden!”

Maak nu je afspraak om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen 

Ik heb alles al geprobeerd en niets heeft echt geholpen, waarom zou dit wel helpen? 

Doordat dit programma echt op jouw lichaam is gebaseerd, werkt het. Je voedt je lichaam precies met datgene wat je lichaam nodig heeft en je lichaam gaat hierdoor optimaal functioneren.

Je krijgt volledige 1 op 1 begeleiding om ervoor te zorgen dat jij de begeleiding krijgt die je nodig hebt. Ook tussen de consulten door is ruimte voor vragen en begeleiding daar waar jij dat nodig hebt. 

Ik heb geen geld. OF heb je het geld er niet voor over?

Stel dat je met 1.000 euro je meest dierbare persoon kan helpen af te komen van de pijn en lichamelijke ongemakken, zou je dat doen? Waarschijnlijk wel! 

En raad eens, jij bent zelf je meest dierbare persoon. 

Wat je nu in je gezondheid investeert, hoef je later niet meer te denken “had ik maar.” 

Vrouwen zijn erg goed om zichzelf niet op de eerste plek te zetten. Denk even aan de instructies in het vliegtuig (ze zijn hier heel duidelijk in): eerst jezelf voorzien van zuurstof en dan pas ga je je naasten helpen. Als je niet goed voor jezelf zorgt, kun je uiteindelijk ook niet goed voor een ander zorgen.

Wil je graag de kosten vergoed krijgen door de zorgverzekeraar? Check jouw verzekering HIER voor de orthomoleculaire voeding of HIER voor dieetadvies vergoeding.

Wil je graag overstappen? Doe dit dan voor 1 januari 2021. 

Twijfel je of je recht hebt op een vergoeding? Stel je vraag tijdens je kennismakingsgesprek. 

Het gaat me toch niet lukken, uiteindelijk ga ik dit niet volhouden

Het kost gemiddeld 66 dagen voordat je echt gedragsverandering kunt doorvoeren. Daarbij is Rome ook niet in een dag gebouwd. Er zit een begeleiding bij van 9 consulten. Dit is juist om je mee te nemen door het proces.

Maar veel belangrijker: nu ik weet welke voedingsmiddelen goed zijn voor mijn lichaam, geen opgeblazen gevoel meer, meer energie, minder pijntjes, beter uitgerust wakker worden

Testimonials

“Ik heb een Voedingsplan van Metabolic Balance ontvangen n.a.v. door Shirley afgenomen bloed. Super begeleiding en uitleg. Vele kilo’s kwijt, sneller dan gehoopt en verwacht.
Maar veel belangrijker: nu ik weet welke voedingsmiddelen goed zijn voor mijn lichaam, geen opgeblazen gevoel meer, meer energie, minder pijntjes, beter uitgerust wakker worden etcetera. En al heel snel.
Shirley is altijd bereikbaar voor vragen en geeft goede tips. Zeer professioneel en enthousiast motiverend.
Wacht niet, twijfel niet.” Mevrouw van der Heijden

—-

“Ik ben zo blij! Shirley is een enorm fijn persoon die altijd voor je klaar staat met goede en duidelijke adviezen waardoor mijn ‘waarom werkt dat zo’ vraag werd beantwoord. Nu begrijp ik beter hoe mijn lichaam werkt. Waarom dat ik op sommige voedingsmiddelen slechter reageer. Ik kon ook voelen toen mijn verbrandingsmotortje aanging. Ik was gewend om jarenlang in de spaarstand te staan. 

Nu kreeg ik ineens weer een hongergevoel. Ik sliep veel beter en dieper. Mijn huid knapte op. En ik viel af. Achteraf gezien bleek het zo makkelijk. En toen ik eenmaal die dingen door kreeg werd dit hele proces ook leuk! Dank je wel lieve Shirley.” Mandy

—–

“Metabolic Balance; een duurzame oplossing voor gewichtsproblemen.”

Marij Coolen: “via een vriendin ben ik in aanraking gekomen met Metabolic Balance. Zij had het Metabolic Balance programma gevolgd.Het klonk te mooi om waar te zijn.

Ik merkte echter wel dat deze vriendin veel beter kon lopen, na ernstige heupproblemen. Ik zag dat zij in gewicht afgenomen was (op delen van het lichaam, waar ik dat ook wel zou willen) en er stralend en gezond uit zag. Daarbij toonde zij zich enthousiast en gemotiveerd.Mijn vriendin is nu 4 jaar verder, is niet toegenomen in gewicht, fietst en loopt veel en is qua voeding en levensstijl heel wat wijzer geworden.

In de zomer van 2018 heb ik het besluit genomen om het Metabolic Balance programma te gaan volgen. Ik was die overtollige kilo’s, die er zo langzaamaan bij geslopen waren, helemaal zat. Ik wilde weer een middag kunnen wandelen, zonder dat ik de daarop komende dagen last van mijn knieën zou hebben. Ik was er klaar voor!

Ik ben eind oktober begonnen en eind december had ik mijn streefgewicht bereikt. Dit zou nooit zonder Shirley Brouwers, mijn Metabolic Balance-coach, gelukt zijn. Een vriendelijke jonge diëtiste, die:

  1. heel goed uit kan leggen dat conventionele methodes (zoals allerlei diëten) geen duurzaam resultaat op kunnen leveren;
  2. het belang van orthomoleculaire voeding uitdraagt;
  3. in begrijpelijke taal de filosofie en werking van Metabolic Balance kan presenteren;
  4. op de achtergrond aanwezig is, om al mijn appjes met vragen eerlijk te beantwoorden (ook in het weekend);
  5. mij stimuleert om door te zetten, als het even moeilijk is;
  6. mij niet streng toespreekt als ik soms een beetje afwijk van mijn voedingsplan, maar me vooral toewenst ten volle te genieten van deze momenten;
  7. heel veel kennis bezit om alles wat met voeding te maken heeft overtuigend te brengen naar haar klant;
  8. een goed gesprek kan voeren en een relatie kan leggen met andere levensgebieden zoals bijvoorbeeld de emotionele en mentale kant van levensstijl verandering.”