Plan je gratis intake hier
Contact

Yes, de 5 must-do’s om af te vallen vind je in je mailbox

Nu heb je al deze informatie voor je liggen en wat nu?

Ga er mee aan de slag!

Maar wat nou als het niet lukt, om wat voor reden dan ook?

Misschien heb je geen idee waar je moet beginnen, of geen idee hoe je moet beginnen. Lukt het je niet om het in je eentje te doen?
Heb je al heel veel geprobeerd en is alles het net niet geweest, wil je nu heel graag iets wat echt bij jou past?
Iets wat echt voor jouw lichaam en lijf gemaakt is?

  • Dan is een gericht voedingsadvies de oplossing, omdat het is opgesteld aan de hand van jouw bloedwaarden.
  • Geen standaard volgend zelfhulpboek.

Maar jouw eigen persoonlijke voedingsplan, gericht aan de slag gaan met voeding, eventueel aangevuld met extra’s zoals voedingsstoffen, mineralen of (voor)ouder heling.

 

Hoe weet je of dit voedingsplan iets voor jou is?

Als je al tot hier gekomen bent in dit e-book is de kans groot dat je daar al niet meer over hoeft te twijfelen.

Twijfel je toch?

Dan maak je een afspraak voor een intake gesprek. Dit gesprek is bedoeld om samen te kijken waar jij tegenaan loopt en wat ik hierin voor jou kan betekenen.

  • Ga voor het traject “1:1 coaching”

Plan jouw afspraak direct in

Is dit gerichte persoonlijke voedingsplan net een brug te ver of ben je meer opzoek naar diepgang in emoties in plaats van gerichte voedingsadviezen?

Dan kun je ook kiezen voor een korter traject waarin je nog steeds met voeding aan de slag kunt maar je ook de mogelijkheid hebt de focus op (voor)ouder heling of labonderzoek te leggen.

  • Ga voor het traject “werk aan jezelf”

Bespreek de mogelijkheden tijdens je intake gesprek.

Plan direct je afspraak in

Anderen die je
voor gingen

Inzicht en bewustwording over wat bij je lichaam past en het daadwerkelijk voedt. Voor mij was het programma van Shirley meer dan een andere kijk op voeding. Shirley kijkt mee en stemt af op je behoefte waar je op dat moment bent. Ik heb er geen strakke nieuwe levensstijl aan over gehouden, juist een paar goede veranderingen die zich echt hebben verankerd. Dankjewel voor je positieve en mooie gesprekken!

Lizzy Geurts van Kessel

Je kunt inderdaad de regie met behulp van Shirley weer in eigen handen krijgen. Goed advies. 😃 Lekker eten wat goed is voor jouw lichaam. Je voelt je fit, opvliegers zijn weg. Er is bij mij een rust gekomen 3x per dag eten, wat voldoende is voor mijn lichaam waar ik zeker mee kan tennissen en mee naar de sportschool kan. En waar je ook nog van afvalt.
Ik ben super blij dat ik Shirley tegen ben gekomen en aan t ervaren ben wat dit allemaal met me doet. Ik ben happy🤩

Inge

Hele fijne begeleiding, uitgebreid voedingsplan. Goede aanvulling op mijn lifestyle doordat ik nu de juiste kennis heb verkregen over welke voeding nu het beste bij mij persoonlijk past. Of je al op de juiste weg bent met je gezondheid, als extra aanvulling of om je kennis uit te breiden, alles is prima. Zeer aan te raden!

Lisa

Ik heb met Shirley op een hele prettige manier mijn traject doorlopen. Shirley geeft op een hele rustige professionele manier adviezen en tips, is totaal niet opdringerig en denkt heel goed mee. Mijn biologische leeftijd is in 9 maanden gedaald van 57 naar 37 jaar, ik ben ruim 10 kg afgevallen, voel me geweldig en mijn overgangsklachten zijn nagenoeg verdwenen. Ik kan Shirley zeker aanbevelen!

Noelle

Ik gun iedere vrouw een gezond lijf en vrolijke mind. En zou Shirley daarom absoluut aanraden! 🙂
In de wondere wereld van gezonde voeding en diëtiek vliegen de algemene, vage adviezen je tegenwoordig om de oren. Een zoektocht die veel verwarring en frustratie kan brengen.
Wat ik onwijs krachtig vind aan de aanpak van Shirley is dat haar begeleiding precies afgestemd is op jou als individu, vanuit resultaten die vooraf persoonlijk gemeten zijn. Zo weet je dat het perfect passend is voor jouw lichaam. Onwijs fijn, en maakt voor mij al het verschil.

Shirley is daarnaast een diëtiste die ook zeer ervaren is op het gebied van mindset, negatieve gedachtes aanpakken en het ontwikkelen van meer zelfliefde als vrouw. Dat maakt dat je je echt gehoord voelt.

Rianne

Aanrader en life changing! Shirley heeft mij onwijs geholpen. Dankzij haar heb ik mij voedingspatroon kunnen aanpassen waardoor ik nu meer energie heb en beter in mijn vel zit. Weer terug leren luisteren naar mijn lichaam, zo belangrijk. Heel erg bedankt voor alle wijze lessen, tips en inspiratie!

Karin