Plan je gratis intake hier
Contact

Yes, de 5 must-do’s om af te vallen vind je in je mailbox

Nu heb je al deze informatie voor je liggen en wat nu?

Ga er mee aan de slag!

Maar wat nou als het niet lukt, om wat voor reden dan ook?

Misschien heb je geen idee waar je moet beginnen, of geen idee hoe je moet beginnen. Lukt het je niet om het in je eentje te doen?
Heb je al heel veel geprobeerd en is alles het net niet geweest, wil je nu heel graag iets wat echt bij jou past?
Iets wat echt voor jouw lichaam en lijf gemaakt is?

  • Dan is een gericht voedingsadvies de oplossing, omdat het is opgesteld aan de hand van jouw bloedwaarden.
  • Geen standaard volgend zelfhulpboek.

Maar jouw eigen persoonlijke voedingsplan, gericht aan de slag gaan met voeding, eventueel aangevuld met extra’s zoals voedingsstoffen, mineralen of (voor)ouder heling.

 

Hoe weet je of dit voedingsplan iets voor jou is?

Als je al tot hier gekomen bent in dit e-book is de kans groot dat je daar al niet meer over hoeft te twijfelen.

Twijfel je toch?

Dan maak je een afspraak voor een intake gesprek. Dit gesprek is bedoeld om samen te kijken waar jij tegenaan loopt en wat ik hierin voor jou kan betekenen.

  • Ga voor het traject “1:1 coaching”

Plan jouw afspraak direct in

Is dit gerichte persoonlijke voedingsplan net een brug te ver of ben je meer opzoek naar diepgang in emoties in plaats van gerichte voedingsadviezen?

Dan kun je ook kiezen voor een korter traject waarin je nog steeds met voeding aan de slag kunt maar je ook de mogelijkheid hebt de focus op (voor)ouder heling of labonderzoek te leggen.

  • Ga voor het traject “werk aan jezelf”

Bespreek de mogelijkheden tijdens je intake gesprek.

Plan direct je afspraak in

Anderen die je
voor gingen

Hoop dat er velen zijn die ook kiezen voor een andere manier van eten, gemakkelijk gewicht verliezen en op gewicht blijven door een blijvend veranderd eetpatroon, leefwijze met een aantal basis principes! Het is zo heerlijk om op gewicht te zijn en te blijven, producten te gebruiken die bij mij passen en dus altijd goed vallen en af en toe even af te wijken, zonder daar een schuldgevoel aan over te houden. Superfijn!

Marjo

Hele fijne begeleiding, uitgebreid voedingsplan. Goede aanvulling op mijn lifestyle doordat ik nu de juiste kennis heb verkregen over welke voeding nu het beste bij mij persoonlijk past. Of je al op de juiste weg bent met je gezondheid, als extra aanvulling of om je kennis uit te breiden, alles is prima. Zeer aan te raden!

Lisa

Omdat ik graag meer informatie wilde over mijn lichaam en welke voedingstoffen en producten voor mijn lichaam geschikt zijn ben ik via Shirley het Metabolic Balance groepstraject ingestapt.

Metabolic Balance vind ik een erg fijn plan omdat deze helemaal afgestemd is op mijn lichaamswaarde, er is voldoende ruimte voor improvisatie én je hoeft geen calorieën te tellen. Calorieën tellen is in de loop der jaren een obsessie geworden waar ik erg graag vanaf wilde. Meer rust in mijn lijf en mijn hoofd.

In het begin had ik nog best wel vragen, hoe kan ik het plan nu het beste in mijn leven integreren. Het groepstraject heb ik erg prettig ervaren omdat je kun sparren met andere, die ook mijn ervaringen en struggels deelden.

Shirley geeft veel bruikbare tips en informatie in haar online meetings, de online communitiy en in de online omgeving dmv werkboeken en informatie sheets.

Inmiddels heb ik mijn doel gehaald. Meer rust in mijn lijf en hoofd, gewicht verloren én mijn relatie met eten is verbeterd.

Dankjewel Shirley!

Ankie – 36

Deskundig en goede begeleiding tijdens het persoonlijk voedingsplan.
Shirley is een lieve vrouw, die verder kijkt dan alleen naar het Voedingspatroon. Ze neemt je eigen situatie en leefstijl mee in de ondersteuning, en verdiept zich om een zo goed mogelijk advies en tips te geven.
Bedankt!

Veronique

Dankzij mijn persoonlijk voedingsplan en de motiverende gesprekken met Shirley voel ik me nu lichamelijk en geestelijk veel beter.
Veel meer energie en minder pijn (fibromyalgie), minder last van mijn darmen en overgangsklachten.
Ik wilde ook graag wat kilo’s kwijt. Uiteindelijk ruim onder mijn streefgewicht gekomen en dat ging nog moeiteloos ook.
Ik heb ook nog nooit zo gevarieerd en lekker gegeten.
Het was in het begin even omschakelen en goed plannen, maar nu gaat het van vanzelf.
Dank je wel Shirley voor de fijne gesprekken, tips en adviezen.

Narda

Je kunt inderdaad de regie met behulp van Shirley weer in eigen handen krijgen. Goed advies. 😃 Lekker eten wat goed is voor jouw lichaam. Je voelt je fit, opvliegers zijn weg. Er is bij mij een rust gekomen 3x per dag eten, wat voldoende is voor mijn lichaam waar ik zeker mee kan tennissen en mee naar de sportschool kan. En waar je ook nog van afvalt.
Ik ben super blij dat ik Shirley tegen ben gekomen en aan t ervaren ben wat dit allemaal met me doet. Ik ben happy🤩

Inge