Plan je gratis intake hier
Contact

Hi, ik ben
Shirley Brouwers

Eigenaar van Orthomoleculair Diëtistpraktijk Shirley Brouwers

Ik was altijd al gefascineerd door mensen, gezondheid en voeding.
Door wat ik om me heen zag gebeuren en door mijn eigen proces.
En die fascinatie houdt niet op.

Gedurende mijn leven en carrière, ontdekte ik dat steeds meer mensen de regie over hun eigen lichaam verliezen. Dat is waarom lichamelijke ongemakken en ook ziekten kunnen ontstaan.
Ik help mijn klanten die regie weer terug te pakken. Door ze bewust te laten worden van waar hun lichaam juist specifiek naar vraagt.

Wij mensen zijn uniek. Wij passen niet in protocollen. Elk lichaam is anders en heeft op een andere manier voeding nodig. Wanneer je weet wat jouw lichaam nodig heeft, kun je de regie weer terugpakken. En dat verandert je leven, voor altijd.

Zomaar wat diëten om kilo’s te verliezen, is niet wat je nodig hebt.
En dat durf ik echt te stellen.
Om te leren wat je wel nodig hebt, zet ik mijn expertise heel graag voor je in.

“Elk lichaam heeft andere brandstof nodig.
Sommige voedingsmiddelen zijn goed voor jou, maar niet voor een ander. En andersom.
Bij mij ontdek je welke brandstof bij je past.”

Even een kort beeld van mij:

Ik loop graag op blote voeten door het bos. Ja, ook in de herfst en winter. Heerlijk verbonden met de natuur en de aarde. Heb jij het al ooit eens geprobeerd?

Twee keer liep ik stage in het buitenland: New Zeeland en New York. Op allebei de plekken woonde ik bij locals én werkte ik ook in de keuken van een sterrenrestaurant.

Ik ben uitermate nieuwsgierig en wil graag alles onderzoeken dat met mijn vak te maken heeft.

Ik geloof dat alles wat te maken heeft met je voeding en voedingspatroon meer input heeft gekregen dan wat je van thuis meekreeg of jezelf hebt aangeleerd.

Puur eten, dus zonder toevoegingen, is wat ik je zeker adviseer. Ik weet dat dat een ding kan zijn, maar als je eenmaal voelt wat het doet, dan wil je niet meer anders.

De supermarkt houdt ons echt wel een beetje voor gek, daar ben ik van overtuigd.

Recepten ontwikkelen en delen, dat vind ik superleuk. Je kunt voor gezonde en lekkere recepten altijd op mijn website terecht.

Ik woon met mijn man in een prachtig deel van Brabant waar ik vaak in de natuur te vinden ben. (Niet altijd op blote voeten hoor 😊)

Ken je het 6-minutendagboekje? Ik kan het niet laten steeds weer een nieuwe te kopen en daarin te schrijven. Elke dag.

Ik ben enorm geïnteresseerd in Germaanse Geneeskunde. Deze geneeskunde helpt inzicht te krijgen in het ontstaan en het verloop van lichamelijke en psychische symptomen en ziekten.

Aangesloten bij

Netwerk Orthomoleculair Diëtisten

Sinds 2021 ben ik voorzitter van het Netwerk Orthomoleculair Diëtisten. Een netwerk van diëtisten die gespecialiseerd zijn in de orthomoleculaire geneeskunde. Twee keer per jaar komen wij samen om onze kennis en kunde met elkaar te delen zodat we up-to-date blijven en elkaar kunnen ondersteunen mocht dat nodig zijn.

Schijf for life

19 september 2021 in de Schijf for life, de plantaardige voedingsschijf, gelanceerd door twee inspirerende dames binnen de plantaardige voeding. Ik heb hen mogen ondersteunen bij het proces en heb geholpen bij het maken van de voedingsdagmenu’s.

Deze schijf for life is voor mij van grote waarde om te laten zien dat je ook gezond en volwaardig kunt eten binnen een plantaardige leefstijl.