Header afbeelding

Het is gelukt!

Je ontvangt het e-book binnen enkele minuten in je mailbox

Vergeet onderstaande aanbod niet

Plan direct (Gratis) jouw kennismakingsgesprek

Hormonen schieten alle kanten op. Net als je humeur. Een goede nachtrust is ook alweer even geleden en je weet niet meer wat je moet doen met de kilo’s. Wat je ook probeert, je krijgt ze er niet vanaf. Het lijkt wel of ze permanent aan je lichaam vastgeplakt zitten.

Herken jij de overgangsklachten, hormonale schommelingen en lukt het maar niet om op gewicht te komen? Of heb je last van bijkomende klachten zoals opvliegers, slecht slapen en geen energie?

Er is meer mogelijk!

Middels het persoonlijk voedingsplan, een op maat gemaakt voedingsplan aan de hand van jouw bloedwaarden, kun je aan de slag met een compleet nieuwe leefstijl die volledig is aangepast aan jouw lichaam.

Via deze weg kun je gericht aan de slag en je lichaam voeden met precies dat wat je lichaam nodig heeft.

Waarom maakt dit persoonlijk voedingsplan het verschil?

Is afvallen moeilijk tot bijna onmogelijk? › Niet met dit voedingsplan.

Klachten zoals geen energie hebben, overgangsklachten, pijn in spieren en gewrichten, reuma, fibromyalgie, darmproblemen, etc.? › Met dit voedingsplan kun je klachten verminderen en je energie en mobiliteit verhogen.

Plan nu je Gratis gesprek in en bekijk samen met mij of het persoonlijk voedingsplan ook voor jou geschikt is.

 

Ja, ik wil graag een (Gratis) intake gesprek aanvragen

Ik heb een Voedingsplan van Metabolic Balance ontvangen n.a.v. door Shirley afgenomen bloed. Super begeleiding en uitleg. Vele kilo’s kwijt, sneller dan gehoopt en verwacht.

Maar veel belangrijker: nu ik weet welke voedingsmiddelen goed zijn voor mijn lichaam, geen opgeblazen gevoel meer, meer energie, minder pijntjes, beter uitgerust wakker worden et cetera. En al heel snel.

Shirley is altijd bereikbaar voor vragen en geeft goede tips. Zeer professioneel en enthousiast motiverend.

| José

Ik had behoorlijk veel last van overgangsklachten en al vele dingen geprobeerd. Ik had de hoop stiekem opgegeven dat iets me zou helpen. Toch wist Shirley me te overtuigen om ook haar programma te proberen.

Na twee weken sliep ik al beter, had veel minder last van opvliegers en ook andere klachten verdwenen. Het programma is heel goed vol te houden en er hoeven geen bijzondere gerechten te worden gekocht. Een leuke bijkomstigheid; het lukte me de laatste jaren niet meer om af te vallen, maar ook door MB ben ik binnen no time weer op mijn oude gewicht van voor de overgang.

Over Shirley; vakkundig, professioneel en laagdrempelig. Kortom; zowel Shirley als haar programma kan ik alleen maar aanraden!

| Angely