Plan je gratis intake hier
Contact

Diëtist Helmond

Orthomoleculaire diëtist in Helmond

Orthomoleculaire diëtist in Helmond

Ben je op zoek naar een diëtist in Helmond die de focus heeft op orthomoleculaire voeding? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Orthomoleculaire voeding wil zeggen dat je je lichaam precies geeft wat het nodig heeft. Dit kan voor elk persoon verschillend zijn, vandaar dat ik in mijn praktijk geregeld een bloedanalyse uitvoer. Met een simpele vingerprik neem ik wat bloed bij je af, wat ik vervolgens naar het laboratorium stuur. Deze analyse laat eventuele tekorten zien, waar we met een persoonlijk voedingsplan verandering in gaan brengen. Ik werk als diëtist in Helmond met de kracht van natuurlijke voeding, eventueel aangevuld met de juiste supplementen. Op deze manier worden tekorten opgeheven, waardoor het lichaam zichzelf kan herstellen en klachten snel verminderen.

Bekijk de mogelijkheden

Het zelfherstellend vermogen van het lichaam

Jouw lichaam is ontzettend slim. Het weet precies hoe het moet herstellen en gezond kan blijven. Het heeft echter wel de juiste voedingsstoffen nodig om dat te doen. Als diëtist in Helmond help ik jou weer gezond en fit worden aan de hand van een gezonde leefstijl. Dit wil zeggen dat jouw voedingspatroon grotendeels gaat bestaan uit voedingsmiddelen die bijdragen aan een goede gezondheid. Natuurlijke voedingsmiddelen die je lichaam direct herkent, waar het iets mee kan. Dit zijn voornamelijk onbewerkte voedingsmiddelen in hun pure vorm. Je gaat bovendien leren koken op een manier die alle voedingsstoffen behoudt, want je wilt je lijf voortaan voeden, en niet alleen vullen. Als diëtist in Helmond help ik je daarbij en leg ik je precies uit hoe je dat doet.

Maak direct je afspraak

Wanneer zijn supplementen nodig?

In sommige gevallen komen er flink verlaagde waardes uit de bloedanalyses, oftewel tekorten aan bepaalde vitamines of mineralen. Dit kan (mede) de reden zijn dat je overgewicht hebt, weinig energie of last hebt van hormonale schommelingen. Met gezonde voeding kun je dat oplossen, maar als het tekort te hevig is kun je beter een aantal supplementen slikken. Je herstel wordt daarmee versneld, want de waardes schieten omhoog. Sommige supplementen zijn aan te raden om blijvend te slikken, dit is geheel afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Als je bijvoorbeeld geen vlees wilt eten, of last hebt van bepaalde allergieën en intoleranties. Je zult dan bepaalde supplementen moeten slikken om de waardes op peil te houden en je goed te voelen. Als diëtist in Helmond adviseer ik je hierin, en leg je uit hoe het allemaal werkt, zodat de resultaten die je behaalt blijvend zijn en je er de rest van je leven profijt van hebt.

Neem contact met ons op

Wil je gezonde inspiratie & reminders via e-mail?

Voed jezelf met de juiste informatie
Liefs van Shirley