Header afbeelding

Flowee Spijkermat – Acupressure

Flowee Spijkermat

Acupressure

Soms heb je van dingen die er totaal niet aantrekkelijk uitzien, maar waarvan je weet dat je er uiteindelijk wel vrolijk van wordt.

Dat was bij mij het geval met deze spijkermat van Flowee.

Natuurlijk twijfelde ik of ik er wel echt blij van ging worden, maar na de eerste keer met doorzettingsvermogen twintig minuten op de mat te hebben gelegen, wist ik dat dit het geval was.

Als je op de mat ligt is het of je zo goed als direct tot rust komt. Lichamelijk en in je hoofd. Je kunt dan ook geen kant op. Althans, dat kan wel, maar dat doet pijn en dus blijf je liggen waar je ligt. Rustgevend, met een meditatie muziekje erbij en relax.

Wat de spijkermat precies doet met je lichaam?

Doordat heel veel kleine spitse puntjes (plastic spijkertjes) in je lichaam prikken, worden je spieren geprikkeld en wordt je doorbloeding extra geactiveerd. De activatie van je doorbloeding zorgt ervoor dat je bloed beter en sneller rondgepompt wordt, waardoor je afvalstoffen sneller verwijderd worden en je lichaam makkelijker kan herstellen. Tevens wordt de aanmaak van het gelukshormoon gestimuleerd wat er weer voor zorgt dat je je beter kunt ontspannen.

Juist als je het koud hebt, niet kunt slapen, hoofdpijn of spierpijn hebt, is de spijkermat goed om even op te gaan liggen

Begin 2021 maakte ik voor het eerst gebruik van deze spijkermat. Gemiddeld lig ik twee tot drie keer per week, minimaal twintig tot dertig minuten, met mijn billen, rug en nek op de mat en het kussen.

Als je begint met de spijkermat adviseren we het gebruik rustig aan op te bouwen. Luister altijd goed naar jouw lichaam. Begin eerst met een paar minuten en verleng dit zodra het goed voelt. Voor een optimaal resultaat adviseren we de spijkermat minimaal tien tot twintig minuten te gebruiken. Langer mag ook, het kan zijn dat je op de mat in slaap valt.

Ben jij nieuwsgierig of wil jij ook gebruik maken van de spijkermat?

Via deze link kom je op de pagina waarmee je 5% korting krijgt op je aankoop.

 

Yes, ik wil de korting