Plan je gratis intake hier
Contact

Je (voor)ouders kennen

Waarom is dit zo belangrijk?

Met je (voor)ouders moet je denken aan je biologische ouders en je biologische opa’s en oma’s. Dit kun je zelfs nog doortrekken naar je overgroot opa’s en overgroot oma’s.

Deze mensen uit jouw familie hebben de basis gevormd voor jouw leven.

Hoe zit dit?

Patronen en familiedynamieken worden van generatie op generatie doorgegeven. Je kunt hierbij denken aan:

 • je manier van denken
 • normen en waarden
 • wat is belangrijk in het leven, tijd en prioriteit
 • welke rol speelt geld?
 • hoe ga je om met eten, eten als voeding en noodzakelijk goed, vanuit te korten of juist eten vanuit overvloed?

Deze patronen of de manier waarop jij denkt over deze onderwerpen heb jij niet zelf bedacht. Je gaat als kind van 2 jaar niet bedenken om nog wat extra’s te eten als je niemand in je omgeving dit ooit hebt zien doen of als er intern geen gevoel is om meer te eten dan wordt aangeboden. *

Dit laatste is geen bewust gevoel en zeker niet van een 2-jarige, maar een onbewust, geprogrammeerd gevoel wat boven komt op het moment dat er op de knop wordt gedrukt.

De knopt van het seintje dat het tijd is om extra te eten.

Wanneer is die tijd? Om wat voor reden vindt je lichaam het nodig om deze knop in te drukken?

Dat is afhankelijk van hoe jij geprogrammeerd bent.

Het kan zijn dat je (voor)ouders in tijden van de oorlog te korten hebben gekend en alles willen verzamelen wat ze te pakken krijgen. Letterlijk als het gaat om eten. Dus de kasten vol hebben liggen met eten maar ook een verzameling eten aanleggen in het lichaam voor de zware tijden die nog kunnen komen.

We kunnen nu met ons volwassen brein bedenken dat dat anno 2024 totaal geen zin heeft. Dat er meer dan voldoende eten is, zelfs in overvloed.

Maar als je onderbewuste geprogrammeerd is met deze te korten, zul je altijd een bepaalde onrust ervaren en de moeite doen om een extra voorraad aan te leggen. Zelfs als dat dus totaal niet zinvol en nodig is.

Als je de kennis hebt wat je (voor)ouders hebben meegemaakt in hun leven, kun jij gemakkelijker de link leggen naar jouw gedrag van het heden.

Door hiermee bewust aan de slag te gaan (bijvoorbeeld d.m.v. voorouder heling of regressie), kun jij de lading van deze programmering halen en in jouw eigen kracht de toekomst tegemoet gaan.

Heb jij een idee wat jouw (voor)ouders hebben meegemaakt wat vandaag de dag nog invloed heeft op jouw gedrag?

Je mag het delen, leuk zelfs!

Wil je graag zelf op onderzoek uit binnen dit onderwerp? Een aanrader is het boek van Maarten Oversier.

Afgelopen jaar (2023) mocht ik deelnemen aan het jaarprogramma waarna er nu in de praktijk ook sessie mogelijk zijn m.b.t. voorouders.

 

Merk je dat bovenstaande een onderdeel kan zijn van jouw proces maar dat je eerst toe bent aan de juiste voeding voor jouw lichaam?

De voeding en voedingsstoffen die ervoor zorgen dat jouw lichaam zo optimaal mogelijk functioneert, waardoor jij minder lichamelijke klachten ervaart en er meer energie aan overhoudt? Beter in je vel zit en weer zin krijgt in de dag?

Plan dan direct je afspraak in voor een intake gesprek.

Hierin bespreken samen wat er mogelijk is voor jou.

Plan je afspraak

*Note: van uitgaande dat er voldoende wordt aangeboden en de invloed van fabrieksvoedsel nog niet aanwezig is.

Wil je gezonde inspiratie & reminders via e-mail?

Voed jezelf met de juiste informatie
Liefs van Shirley

Wil jij je gezond, levendig en vitaal voelen?

We ontdekken samen wat jouw lichaam nodig heeft

Wanneer je met mij gaat werken zoekt je lichaam tijdens het proces zijn weg naar de juiste balans, waardoor jij fit thuiskomt van je werk, dus niet uitgeblust op de bank zit. Jij leert je lichaam kennen. Je leert jezelf kennen. Je ontdekt wat bij je past. Dat is waar mijn coaching op geënt is. Voor de rest van je leven.

Maak afspraak

Stap in gezondheid **COMING SOON**

 • In je eigen tempo stap voor stap naar je gezondere leefstijl
 • Middels online omgeving
 • Toegang tot masterclasses
 • Optie tot: 1 op 1 consulten
 • Optie tot: ondersteunend lab onderzoek (bloedonderzoek, mineralen, zware metalen)

€ 149,- va.

Werk aan jezelf

 • Uitgebreide intake (online of op de praktijk)
 • Voedings- en leefstijl adviezen
 • 4 coachsessies op de praktijk of online
 • 6 maanden begeleiding
 • Optie tot: ondersteunend lab onderzoek (bloedonderzoek, mineralen, zware metalen)
 • Optie tot: (voor)ouder heling/regressie sessie in de praktijk

€ 750,-

1:1 coaching

 • Uitgebreide intake (online of op de praktijk)
 • Bloedonderzoek, incl. bv. vitamine D en B12 (op de praktijk)
 • Persoonlijk voedingsplan adhv bloedonderzoek
 • Toegang tot online community
 • 7 maanden begeleiding
 • ± 10 coachsessies op de praktijk of online
 • Optie tot: extra lab onderzoek (mineralen, zware metalen)
 • Optie tot: (voor)ouder heling/regressie sessie in de praktijk

€ 1.500,-

Anderen die je
voor gingen

Vorig jaar ben ik op zoek gegaan naar een methode die mij verder zou brengen in mijn zoektocht naar meer balans in voeding, verlichting van oedeem en welzijn.

Mijn zoektocht bracht mij bij Shirley.

Stabiliteit in mijn hormoonhuishouding en geen gewichtstoename waren mijn doelen.

Shirley nam de tijd en luisterde naar mijn verhaal.

Na het onderzoek kreeg ik een persoonlijk voedingsplan. Het was even wennen om met dit aan de slag te gaan, maar na een paar maanden voelde ik mij goed, had minder pijn en was mijn gewicht zelfs afgenomen!

Het plan geeft mij houvast en kun je elk moment weer oppakken als het even tegenzit.

Het plan is maar een deel van hetgeen mij goed deed. Shirley is een fijne coach en elke afspraak bood mij rust, positiviteit en gaf mij kracht. Ze ziet, hoort, steunt en denkt met JOU mee.

Jessica – 48

Hoop dat er velen zijn die ook kiezen voor een andere manier van eten, gemakkelijk gewicht verliezen en op gewicht blijven door een blijvend veranderd eetpatroon, leefwijze met een aantal basis principes! Het is zo heerlijk om op gewicht te zijn en te blijven, producten te gebruiken die bij mij passen en dus altijd goed vallen en af en toe even af te wijken, zonder daar een schuldgevoel aan over te houden. Superfijn!

Marjo

Ik ben een half jaar geleden bij Shirley gekomen. Ze heeft samen met mij een persoonlijk plan opgesteld op mn bloedwaarden beschreven. Ik heb dat goed kunnen volhouden tot vandaag de dag. Je lichaam maakt op een lekkere en gezonde manier een reset door. Iets wat me al 2 jaar niet meer lukte. Fitter en energieker ga ik nu door. bijna 11 kilo lichter.
Shirley denkt heel goed met je mee en is een lief en toegankelijk persoon! Dank je wel!

Mireille

Ik gun iedere vrouw een gezond lijf en vrolijke mind. En zou Shirley daarom absoluut aanraden! 🙂
In de wondere wereld van gezonde voeding en diëtiek vliegen de algemene, vage adviezen je tegenwoordig om de oren. Een zoektocht die veel verwarring en frustratie kan brengen.
Wat ik onwijs krachtig vind aan de aanpak van Shirley is dat haar begeleiding precies afgestemd is op jou als individu, vanuit resultaten die vooraf persoonlijk gemeten zijn. Zo weet je dat het perfect passend is voor jouw lichaam. Onwijs fijn, en maakt voor mij al het verschil.

Shirley is daarnaast een diëtiste die ook zeer ervaren is op het gebied van mindset, negatieve gedachtes aanpakken en het ontwikkelen van meer zelfliefde als vrouw. Dat maakt dat je je echt gehoord voelt.

Rianne

Medio juni 2022 gestart met het voedingsplan en binnen een paar weken zonder honger en weinig moeite de gewenste kilo’s afgevallen.
Sindsdien blijk ik netjes op mijn ideale gewicht. Dit alles door het voedingsplan in combinatie met de fijne en ook gezellige begeleiding van Shirley.
Ze neemt ruim de tijd en je kan tussen de gesprekken door via de mail of whatsapp vragen stellen die dan snel beantwoord worden.

Chantal

Gezonde voeding is ontzettend belangrijk, maar voor mij was het lastig om tussen al die gezondheidsadviezen, dieten, tips en nieuwe middeltjes het juiste te vinden. Shirley heeft mij daarin ontzettend fijn begeleidt, ze is betrokken, goed bereikbaar en creëert een gezonde relatie tussen voeding en lijf. Voor mij is het inmiddels een leefstijl geworden ipv een tijdelijke dieet, met de nodige gezondheidswinst! Ik vind het een aanrader voor iedereen!

Herma

Een gezond leven komt van binnenuit

- Shirley Brouwers