Plan je gratis intake hier
Contact

Super food koekjes

In voorbereiding op de nieuwe blog over voedingssupplementen, heb ik deze week super food koekjes voor je.
Volgende week komt er een nieuwe blog online waarin ik meer vertel over het gebruik van voedingssupplementen. Is het noodzakelijk om voedingssupplementen in te nemen, waarom wel of waarom niet en waar je dan zoal rekening mee moet houden.

Voor nu doen we het met deze koekjes, rijk aan de verschillende nutriënten zoals vezels, vetzuren, antioxidanten, mineralen en vitaminen.

SUPERFOOD KOEKJES

Ik zou ze gewoon eten als ontbijt. Een echte traktatie in de ochtend wat mij betreft. Omdat ik geen tussendoortjes eet, is dat ook een van de weinige (en de beste) opties om te genieten van deze heerlijke koekjes.

Ik maak de koekjes in voren, geniet er een of twee dagen van en de overige koekjes gaan de vriezer in voor later. Alhoewel er misschien wel meer mensen in huis mee willen genieten van deze koekjes.

INGREDIËNTEN
 • 85 gram havervlokken
 • 55 gram roggemeel
 • 75-100 gram rozijnen (laat ze even weken in warm water en vervolgens goed laten uitlekken)
 • 70 gram zonnebloempitten
 • 30 gram lijnzaad, gebroken
 • 1 el chia zaad
 • 1 tl kaneel
 • 1/2 tl bakpoeder
 • 1/4 tl zeezout
 • 1 banaan, gepureerd
 • 3 el gesmolten kokosolie
 • 3 el honing (optioneel)
 • 2-5 el plantaardige melk (of meer, afhankelijk van hoe droog of nat het deeg is)
BEREIDING

Verwarm de oven voor op 170 graden C.

Mix havervlokken, roggemeel, zonnebloempitten, lijnzaad, chia zaad, kaneel, bakpoeder en zout goed door elkaar in een grote kom.

Meng vervolgens de gepureerde banaan, kokosolie, honing en plantaardige melk er doorheen. Meng als laatste de rozijnen er doorheen.

Laat het geheel ongeveer 5 minuten staan. Op deze manier kunnen het lijn- en chia zaad het vocht opnemen en zorgen dat het een deegmassa wordt. Is je deeg te droog en dik, voeg dan wat extra plantaardige melk toe.

Neem een bakplaat met bakpapier of vet de bakplaat goed in.

Maak koekjes van 1 – 2 eetlepels beslag.

Bak de koekjes ongeveer 15 – 18 minuten of totdat de koekjes lichtjes bruin aan het worden zijn.

NOTES
 • Je kunt in plaats van rozijnen natuurlijk ook cranberry’s of ander gedroogd fruit gebruiken.
 • Heb je nog andere super food producten zoals goji bessen of pompoenpitten, dan kun je deze prima toevoegen of vervangen.
 • Dit product is lactose vrij, plantaardig, vegetarisch en vegan.
 • Mocht je dit product ook volledig gluten vrij willen maken, vervang dan het roggemeel door bijvoorbeeld boekweitmeel of amandelmeel.

Enjoy!

Wil je gezonde inspiratie & reminders via e-mail?

Voed jezelf met de juiste informatie
Liefs van Shirley

Wil jij je gezond, levendig en vitaal voelen?

We ontdekken samen wat jouw lichaam nodig heeft

Wanneer je met mij gaat werken zoekt je lichaam tijdens het proces zijn weg naar de juiste balans, waardoor jij fit thuiskomt van je werk, dus niet uitgeblust op de bank zit. Jij leert je lichaam kennen. Je leert jezelf kennen. Je ontdekt wat bij je past. Dat is waar mijn coaching op geënt is. Voor de rest van je leven.

Maak afspraak

Stap in gezondheid **COMING SOON**

 • In je eigen tempo stap voor stap naar je gezondere leefstijl
 • Middels online omgeving
 • Toegang tot masterclasses
 • Optie tot: 1 op 1 consulten
 • Optie tot: ondersteunend lab onderzoek (bloedonderzoek, mineralen, zware metalen)

€ 149,- va.

Werk aan jezelf

 • Uitgebreide intake (online of op de praktijk)
 • Voedings- en leefstijl adviezen
 • 4 coachsessies op de praktijk of online
 • 6 maanden begeleiding
 • Optie tot: ondersteunend lab onderzoek (bloedonderzoek, mineralen, zware metalen)
 • Optie tot: (voor)ouder heling/regressie sessie in de praktijk

€ 750

1:1 coaching

 • Uitgebreide intake (online of op de praktijk)
 • Bloedonderzoek, incl. bv. vitamine D en B12 (op de praktijk)
 • Persoonlijk voedingsplan adhv bloedonderzoek
 • Toegang tot online community
 • 7 maanden begeleiding
 • ± 10 coachsessies op de praktijk of online

€ 1500

Anderen die je
voor gingen

Gezonde voeding is ontzettend belangrijk, maar voor mij was het lastig om tussen al die gezondheidsadviezen, dieten, tips en nieuwe middeltjes het juiste te vinden. Shirley heeft mij daarin ontzettend fijn begeleidt, ze is betrokken, goed bereikbaar en creëert een gezonde relatie tussen voeding en lijf. Voor mij is het inmiddels een leefstijl geworden ipv een tijdelijke dieet, met de nodige gezondheidswinst! Ik vind het een aanrader voor iedereen!

Herma

Dankzij mijn persoonlijk voedingsplan en de motiverende gesprekken met Shirley voel ik me nu lichamelijk en geestelijk veel beter.
Veel meer energie en minder pijn (fibromyalgie), minder last van mijn darmen en overgangsklachten.
Ik wilde ook graag wat kilo’s kwijt. Uiteindelijk ruim onder mijn streefgewicht gekomen en dat ging nog moeiteloos ook.
Ik heb ook nog nooit zo gevarieerd en lekker gegeten.
Het was in het begin even omschakelen en goed plannen, maar nu gaat het van vanzelf.
Dank je wel Shirley voor de fijne gesprekken, tips en adviezen.

Narda van Vugt

Inzicht en bewustwording over wat bij je lichaam past en het daadwerkelijk voedt. Voor mij was het programma van Shirley meer dan een andere kijk op voeding. Shirley kijkt mee en stemt af op je behoefte waar je op dat moment bent. Ik heb er geen strakke nieuwe levensstijl aan over gehouden, juist een paar goede veranderingen die zich echt hebben verankerd. Dankjewel voor je positieve en mooie gesprekken!

Lizzy Geurts van Kessel

Na van alles geprobeerd te hebben heb ik echt resultaat geboekt bij Shirley. Shirley luistert echt naar je. In zachtheid maar wel direct en met duidelijkheid zoekt ze samen naar de mogelijkheden. Ze motiveert en maakt je bewust van je eigen verantwoordelijkheid en heeft geen oordeel. Alles is bespreekbaar. Samen behaal je je doel! Ik heb eindelijk het handvat waar ik allang naar op zoek was en wat ik nog steeds gebruik.

Brenda Martens

Hele fijne begeleiding, uitgebreid voedingsplan. Goede aanvulling op mijn lifestyle doordat ik nu de juiste kennis heb verkregen over welke voeding nu het beste bij mij persoonlijk past. Of je al op de juiste weg bent met je gezondheid, als extra aanvulling of om je kennis uit te breiden, alles is prima. Zeer aan te raden!

Lisa

Vorig jaar ben ik op zoek gegaan naar een methode die mij verder zou brengen in mijn zoektocht naar meer balans in voeding, verlichting van oedeem en welzijn.

Mijn zoektocht bracht mij bij Shirley.

Stabiliteit in mijn hormoonhuishouding en geen gewichtstoename waren mijn doelen.

Shirley nam de tijd en luisterde naar mijn verhaal.

Na het onderzoek kreeg ik een persoonlijk voedingsplan. Het was even wennen om met dit aan de slag te gaan, maar na een paar maanden voelde ik mij goed, had minder pijn en was mijn gewicht zelfs afgenomen!

Het plan geeft mij houvast en kun je elk moment weer oppakken als het even tegenzit.

Het plan is maar een deel van hetgeen mij goed deed. Shirley is een fijne coach en elke afspraak bood mij rust, positiviteit en gaf mij kracht. Ze ziet, hoort, steunt en denkt met JOU mee.

Jessica – 48

Een gezond leven komt van binnenuit

- Shirley Brouwers