Plan je gratis intake hier
Contact

Tekenen dat jij aan de slag mag met (voor)ouder heling

Je kunt niet al je problemen oplossen door zomaar even een regressie sessie te doen.

En weg zijn je ‘problemen’.

Zo werkt het niet.

Maar het NIET weten van waar je vandaan komt, waar je roots liggen en wat die lieve mensen voor jou mee hebben moeten maken, maakt dat je niet volledig stabiel kunt staan in dit leven.

Als je wortels niet goed geworteld zijn, is de kans groot dat je eerder omvalt.

De kans dat je blijvend gewicht verliest is daardoor ook minder stabiel.

Je kunt nog zo goed je best doen om je aan een bepaald voedingspatroon te houden, maar als je interne wereld echt iets anders wil, blijf terugvallen in gewoonte patronen.

10 tekenen dat jij aan de slag mag met (voor)ouder heling (nadat je voedingspatroon zoveel mogelijk op orde is):

 • Eetdrang hebben terwijl je geen honger hebt
 • Niet kan of wil stoppen met eten, door je verzadiging heen eet
 • Je naar de snoep- of koektrommel grijpt nadat er iets minder prettigs is voorgevallen
 • Je het gevoel hebt dat je eten MOET hebben omdat je anders omvalt (denk je)
 • Je allergische bent voor veel voedingsmiddelen en/of veel niet lust
 • Je een afkeer tegen alle vormen van verandering hebt
 • Bang bent om te weinig te eten
 • Letterlijk en figuurlijk een verzamelaar bent van eten
 • Je niet overeet en toch aankomt
 • Alles wat ‘je niet mag eten’ of geen voeding is, wil je juist eten

Disclaimer: mits je gezond eet en je mineraal huishouding op orde is.
Je kunt namelijk ook tegen deze dingen aanlopen als je geen volledig uitgebalanceerd voedingspatroon hebt. Verschillende van deze tekenen kunnen ook voortkomen uit een disbalans in mineralen, hormonen, voedingsstoffen te korten en overgewicht.

Voor jouw gevoel heb je echt alles al geprobeerd om van je ongewenste kilo’s af te komen

Van Sonja Bakker tot met de shakes van Herbalife en je hebt zelfs een aantal consulten bij een diëtist gehad

Tot nu toe heeft nog niets tot blijvend resultaat geleid. Afvallen lukt op zich wel, of het lukt niet of het lukt niet helemaal maar je weet waar het aan ligt, je kunt je handen afhouden van alles wat je ‘niet mag eten’.

Je hebt zelfs het programma gevolgd waar ik in de praktijk mee werk: het persoonlijk voedingsplan aan de hand van je bloedwaarden.

Het programma dat ervoor zorgt dat jouw motor, jouw metabole systeem weer gaat functioneren doordat je de juiste voedingsstoffen binnen krijgt.
Heb je dit programma ook gevolgd en misschien eet je nog altijd volgens je voedingsplan, maar is het je niet gelukt om blijvend gewicht te verliezen?

Dan zou deze stap een logisch vervolg kunnen zijn: op onderzoek gaan naar de trauma’s en zogenoemde grafgeheimen van je (voor)ouders

Op onderzoek uitgaan naar jouw wortels, de mensen waar jij uit voortgekomen bent, de mensen die ervoor gezorgd hebben dat jij nu hier bent.

Dat zijn je (voor)ouders. Je eigen ouders, maar nog belangrijker zijn je (overgroot) opa’s en oma’s. Wat hebben zij in hun leven mee moeten maken en hebben zij nooit kunnen verwerken?

Ook jouw (voor)ouders hebben dingen meegemaakt, inprentingen ontwikkeld of geheimen mee hun graf ingenomen (denk aan oorlog, kerk, leefomstandigheden, liefde, honger) die jij op de dag van vandaag nog altijd met je mee kan dragen.

Dit gaat niet over dingen die zij niet goed gedaan hebben of die zij volgens onze normen anders hadden moeten doen. Dit gaat over dat wat hen is overkomen. Denk aan de mensen verliezen tijdens de oorlog, in armoede of met honger een gezin moeten voeden, miskramen of gedwongen abortussen, invloeden van de kerk en ga zo maar door.

Iedere mens en iedere familie heeft zijn of haar verhaal.

Als deze verhalen niet verwerkt worden door een generatie, worden deze verhalen overgedragen naar een volgende generatie en in de meeste gevallen komt het er nog een generatie later uit. Vandaar dat het belangrijk is om minimaal terug te gaan naar je opa’s en oma’s.

Wat houdt dat precies in?

Ga eerst eens zelf op onderzoek uit. Wie zijn die mensen waaruit jij bent voortgekomen? Maak een zogeheten stamboom van je familie.
In welke periode hebben zij geleefd? Wat waren de omstandigheden? Wat speelde er binnen de gezinnen? Zijn er dierbaren overleden?

Dit zorgt er al voor dat je deze thema’s in beweging zet.

Komt er naar jouw idee niet voldoende beweging uit voort? Dan heb je de mogelijkheid dieper op deze thema’s in te gaan door middel van een zogeheten (voor)ouder heling sessie. Met andere woorden: op onderzoek uitgaan naar wat jouw (voor)ouders hebben meegemaakt door middel van je eigen onderbewuste weten.

Geen zweverige bedoelingen, maar met twee benen op de grond uitzoeken waar jij op de dag van vandaag nog mee rondloopt.

Voeding, gezondheid en (voor)ouders

Zoals ik eerder al benoemde denk ik dat het goed is eerst aan de slag te gaan met je voeding. Ervoor te zorgen dat je lichaam goed gevoed is waardoor je beter in je lijf zit en je lichaam beter kunt voelen.
Loop je dan tegen specifieke onderwerpen aan, dan is het goed die onderwerpen eens aan te kijken.

Ben je nieuwsgierig hoe dit precies in z’n werk gaat en wat hierin de mogelijkheden zijn voor jou?

Plan gerust je afspraak in voor een intake gesprek. Dit is een vrijblijvend gesprek waarin we samen bespreken waar jij tegenaan loopt en wat een logische vervolg stap is voor jou.

Maak je afspraak

Wil je gezonde inspiratie & reminders via e-mail?

Voed jezelf met de juiste informatie
Liefs van Shirley

Wil jij je gezond, levendig en vitaal voelen?

We ontdekken samen wat jouw lichaam nodig heeft

Wanneer je met mij gaat werken zoekt je lichaam tijdens het proces zijn weg naar de juiste balans, waardoor jij fit thuiskomt van je werk, dus niet uitgeblust op de bank zit. Jij leert je lichaam kennen. Je leert jezelf kennen. Je ontdekt wat bij je past. Dat is waar mijn coaching op geënt is. Voor de rest van je leven.

Maak afspraak

Stap in gezondheid **COMING SOON**

 • In je eigen tempo stap voor stap naar je gezondere leefstijl
 • Middels online omgeving
 • Toegang tot masterclasses
 • Optie tot: 1 op 1 consulten
 • Optie tot: ondersteunend lab onderzoek (bloedonderzoek, mineralen, zware metalen)

€ 149,- va.

Werk aan jezelf

 • Uitgebreide intake (online of op de praktijk)
 • Voedings- en leefstijl adviezen
 • 4 coach sessies in de praktijk of online
 • Optie tot: ondersteunend lab onderzoek (bloedonderzoek, mineralen, zware metalen)
 • Optie tot: (voor)ouder heling/regressie sessie in de praktijk

1:1 coaching

 • Uitgebreide intake (online of op de praktijk)
 • Bloedonderzoek, incl. bv. vitamine D en B12 (op de praktijk)
 • Persoonlijk voedingsplan adhv bloedonderzoek
 • Toegang tot online community
 • 7 maanden begeleiding
 • ± 10 coachsessies op de praktijk of online
 • Optie tot: extra lab onderzoek (mineralen, zware metalen)
 • Optie tot: (voor)ouder heling/regressie sessie in de praktijk

Anderen die je
voor gingen

Hele fijne begeleiding, uitgebreid voedingsplan. Goede aanvulling op mijn lifestyle doordat ik nu de juiste kennis heb verkregen over welke voeding nu het beste bij mij persoonlijk past. Of je al op de juiste weg bent met je gezondheid, als extra aanvulling of om je kennis uit te breiden, alles is prima. Zeer aan te raden!

Lisa

Shirley heeft mij heel goed geholpen. Nadat ze zich goed heeft verdiept in mijn bloedwaardes, goed heeft geluisterd naar mijn situatie en gerichte vragen heeft gesteld, heeft ze me concrete tips gegeven waar je echt wat aan hebt. Je merkt aan Shirley dat ze veel verstand van zaken heeft.

Doris

Wat een verschil!! Na 2 zwangerschappen en diagnose PCOS stond mijn hormoonhuishouding op z’n kop, mijn huid was slecht en ik schommelde altijd in gewicht. In het verleden wel diëten gedaan maar nooit blijvend resultaat.‌

Het orthomoleculaire sprak mij erg aan en zodoende kwam ik bij Shirley terecht. Wat een schat en met zoveel kennis en deskundigheid maar ook goed in de vinger precies op de goede plek kunnen leggen waarbij het stukje mindset ook word behandeld.

‌Mijn voedingsplan was duidelijk en ik ben er direct mee aan de slag gegaan en na een korte tijd kreeg ik meer energie, mijn huid werd beter, en ik voelde me veel meer mezelf in m’n eigen lichaam ook qua hormonen. Bizar! Zo bijzonder wat voeding doet in combinatie met de gesprekken met Shirley.‌

Nu een jaar later ligt mijn schema nog op het aanrecht als hou vast maar is het me ook gelukt om stabiel te blijven en daar ben ik Shirley enorm dankbaar voor.

Lieve Shirley je bent een topper en dankjewel dat je deze weg met mij hebt bewandeld.

Nicole – 36

Bedankt Shirley! Je hebt echt mijn leven veranderd. Mijn lijf heeft echt jaren en jaren onder stress gestaan waardoor ik hard moest werken om gewicht te verliezen en dit harde werken werkte soms ook averechts.
Na bloedonderzoek een speciaal ‘dieet’ gekregen op basis van voedingsmiddelen die geschikt zijn voor mijn lijf. Dit was in het begin wel een beetje stoeien want ik moest producten gaan mijden die ik dagelijks at, en ineens niet meer ‘mocht’. Al vrij snel voelde ik mij zooo veel beter dat het geen moetje meer was. Het is echt een enorme verandering in leefstijl geworden en met de nodige duidelijke resultaten. Ook de weegschaal werkte al vrij snel mee!!
Super fijn contact gehad en fantastische begeleiding tijdens het proces. Nu bijna 4 maanden verder is het nog steeds onderdeel van mijn dagelijkse lijfstijl.

Niki – 34

Aanrader en life changing! Shirley heeft mij onwijs geholpen. Dankzij haar heb ik mij voedingspatroon kunnen aanpassen waardoor ik nu meer energie heb en beter in mijn vel zit. Weer terug leren luisteren naar mijn lichaam, zo belangrijk. Heel erg bedankt voor alle wijze lessen, tips en inspiratie!

Karin

Gezonde voeding is ontzettend belangrijk, maar voor mij was het lastig om tussen al die gezondheidsadviezen, dieten, tips en nieuwe middeltjes het juiste te vinden. Shirley heeft mij daarin ontzettend fijn begeleidt, ze is betrokken, goed bereikbaar en creëert een gezonde relatie tussen voeding en lijf. Voor mij is het inmiddels een leefstijl geworden ipv een tijdelijke dieet, met de nodige gezondheidswinst! Ik vind het een aanrader voor iedereen!

Herma

Een gezond leven komt van binnenuit

- Shirley Brouwers