Plan je gratis intake hier
Contact

Trauma’s en behoeften

Nieuwe dag met nieuwe kansen

Eigenlijk zoals iedere nieuwe dag maar er moet nu echt iets gaan veranderen. Dit voornemen heb je al zo’n jaar of vier en in tussentijd ben je in plaats van acht kilo afgevallen, vijf kilo aangekomen. *@#$%*

Het probleem is ook gewoon…. Of ja, wat is het probleem eigenlijk? Waar gaat het echt mis? Iedere dag neem jij jezelf voor dat je geen snoepje pakt uit de snoep pot op je werk en dat je de avond op de bank helemaal oké bent met een lekker kop thee. De chips of chocolade pinda’s zijn nergens voor nodig.

Waarom komt dat onbedwingbare gevoel dan boven? Dat gevoel van geluk ervaren en pure wellust. Het lijkt of er een soort automatische robot zit geprogrammeerd die ooit heeft bedacht dat je arm naar die snoeppot grijpt, naar dat wat je eigenlijk helemaal niet wilt eten maar toch doet.

Daarbij is het echt wel heel lekker op het moment zelf. Of ja, is het ook echt zo lekker of denk je dat je het lekker vindt? Soms kom je er ook geen wijs meer aan uit en lijkt het wel of er een ander persoon in je zit die gevoed wil worden.

Dat laatste is goed mogelijk, maar meestal is het geen ander persoon maar het kleine kind in je, de kleine jij. Dit klinkt misschien raar of totaal niet logisch maar op sommige momenten komt het kleine behoeftige kind in je naar boven. Dat is niet alleen bij jou, maar dat heeft zo goed als iedereen van ons.

Geen drama trauma’s of wat dan ook, maar gewoon een behoeftig kind

Als kind ben je behoeftig maar heb je vaak niet de middelen en mogelijkheden om dat waar je tegen aanloopt op te lossen. Althans niet in jouw beleving, in de beleving van jou als kind en met de mogelijkheden die je als kind hebt.

Dus als je als kind voor de eerste keer een chocolaatje proeft nadat je op je knie gevallen bent. En je ervaart een super lekker, zachte en romige smaak die ervoor zorgt dat je de pijn in je knie volledig vergeet, werkt dit fantastisch denkt je brein. Weet je wat, voor de volgende keer als ik weer pijn heb ga ik gewoon chocolade eten, dat helpt!

Als kind sla je deze beleving op in je harde schijf zodat je deze beleving niet meer hoeft te vergeten. Handig als je hulpbehoevend bent en niet weet hoe je bepaalde situaties moet oplossen.

 

Dus bij deze, dat helpt… totaal niet dus. Maar die beleving heb je wel opgeslagen. En het klinkt bizar misschien, misschien ook heel logisch, maar het is vooral lastig als je dit soort momenten en gedrag van jezelf niet herkent.

Zodra je dit soort patronen van jezelf weet te herkennen, wil het niet zeggen dat je het direct opgelost hebt, maar heeft het patroon al voor een groot deel minder functie. Als je dit volledig herkent, erkent en omarmt verliest het op den duur zijn functie en hoef jij geen chocolade meer te eten als je pijn ervaart.

Kun jij gewoon aan je dag beginnen zonder goede voornemens want de snoeppot blijft staan waar die staat, met de inhoud zoals die is, zonder dat jij er ook maar iets van hoeft te
pakken.

 

Dat scheelt frustratie, energie dips, nog meer honger en kilo’s. Alle reden om er mee aan de slag te gaan.

Wil je graag hulp bij het maken van de juiste keuzes als het gaat om voeding? Bekijk dan hier de mogelijkheden of maak direct je afspraak voor je intake gesprek (vrijblijvend).

Bekijk de mogelijkheden

Wil je gezonde inspiratie & reminders via e-mail?

Voed jezelf met de juiste informatie
Liefs van Shirley

Wil jij je gezond, levendig en vitaal voelen?

We ontdekken samen wat jouw lichaam nodig heeft

Wanneer je met mij gaat werken zoekt je lichaam tijdens het proces zijn weg naar de juiste balans, waardoor jij fit thuiskomt van je werk, dus niet uitgeblust op de bank zit. Jij leert je lichaam kennen. Je leert jezelf kennen. Je ontdekt wat bij je past. Dat is waar mijn coaching op geënt is. Voor de rest van je leven.

Maak afspraak

Stap in gezondheid **COMING SOON**

 • In je eigen tempo stap voor stap naar je gezondere leefstijl
 • Middels online omgeving
 • Toegang tot masterclasses
 • Optie tot: 1 op 1 consulten
 • Optie tot: ondersteunend lab onderzoek (bloedonderzoek, mineralen, zware metalen)

€ 149,- va.

Werk aan jezelf

 • Uitgebreide intake (online of op de praktijk)
 • Persoonlijk mineralen (elementaire supplementen) advies
 • Optie tot: ondersteunend lab onderzoek (bloedonderzoek, mineralen, zware metalen)
 • Optie tot: voedings- en leefstijl adviezen
 • Optie tot: coach sessies in de praktijk of online
 • Optie tot: (voor)ouder heling/regressie sessie in de praktijk

€ 75,- va.

Plan intake gesprek

1:1 coaching

 • Uitgebreide intake (online of op de praktijk)
 • Bloedonderzoek, incl. bv. vitamine D en B12 (op de praktijk)
 • Persoonlijk voedingsplan adhv bloedonderzoek
 • Toegang tot online community
 • 7 maanden begeleiding
 • ± 10 coachsessies op de praktijk of online
 • Optie tot: extra lab onderzoek (mineralen, zware metalen)
 • Optie tot: (voor)ouder heling/regressie sessie in de praktijk

Anderen die je
voor gingen

Dankzij mijn persoonlijk voedingsplan en de motiverende gesprekken met Shirley voel ik me nu lichamelijk en geestelijk veel beter.
Veel meer energie en minder pijn (fibromyalgie), minder last van mijn darmen en overgangsklachten.
Ik wilde ook graag wat kilo’s kwijt. Uiteindelijk ruim onder mijn streefgewicht gekomen en dat ging nog moeiteloos ook.
Ik heb ook nog nooit zo gevarieerd en lekker gegeten.
Het was in het begin even omschakelen en goed plannen, maar nu gaat het van vanzelf.
Dank je wel Shirley voor de fijne gesprekken, tips en adviezen.

Narda van Vugt

Ik ben een half jaar geleden bij Shirley gekomen. Ze heeft samen met mij een persoonlijk plan opgesteld op mn bloedwaarden beschreven. Ik heb dat goed kunnen volhouden tot vandaag de dag. Je lichaam maakt op een lekkere en gezonde manier een reset door. Iets wat me al 2 jaar niet meer lukte. Fitter en energieker ga ik nu door. bijna 11 kilo lichter.
Shirley denkt heel goed met je mee en is een lief en toegankelijk persoon! Dank je wel!

Mireille

Shirley heeft mij heel goed geholpen. Nadat ze zich goed heeft verdiept in mijn bloedwaardes, goed heeft geluisterd naar mijn situatie en gerichte vragen heeft gesteld, heeft ze me concrete tips gegeven waar je echt wat aan hebt. Je merkt aan Shirley dat ze veel verstand van zaken heeft.

Doris

Je kunt inderdaad de regie met behulp van Shirley weer in eigen handen krijgen. Goed advies. 😃 Lekker eten wat goed is voor jouw lichaam. Je voelt je fit, opvliegers zijn weg. Er is bij mij een rust gekomen 3x per dag eten, wat voldoende is voor mijn lichaam waar ik zeker mee kan tennissen en mee naar de sportschool kan. En waar je ook nog van afvalt.
Ik ben super blij dat ik Shirley tegen ben gekomen en aan t ervaren ben wat dit allemaal met me doet. Ik ben happy🤩

Inge

Dank zij het persoonlijke voedingsplan heb ik zelden nog darmklachten en/of een opgeblazen buik.
Ik voel me fitter, heb meer energie en ben ook nog een asntal kilo’s kwijt.
De begeleiding van Shirley was heel goed en ik ben blij met het resultaat.

Dineke Spackler

Deskundig en goede begeleiding tijdens het persoonlijk voedingsplan.
Shirley is een lieve vrouw, die verder kijkt dan alleen naar het Voedingspatroon. Ze neemt je eigen situatie en leefstijl mee in de ondersteuning, en verdiept zich om een zo goed mogelijk advies en tips te geven.
Bedankt!

Veronique

Een gezond leven komt van binnenuit

- Shirley Brouwers