Plan je gratis intake hier
Contact

Wat een verschil!

“In een korte tijd kreeg ik meer energie, mijn huid werd beter, en ik voelde me veel meer mezelf in m’n eigen lichaam, ook qua hormonen.”

“Na 2 zwangerschappen en diagnose PCOS stond mijn hormoonhuishouding op z’n kop, mijn huid was slecht en ik schommelde altijd in gewicht. In het verleden wel diëten gedaan maar nooit blijvend resultaat. 

Het orthomoleculaire sprak mij erg aan en zodoende kwam ik bij Shirley terecht. Wat een schat en met zoveel kennis en deskundigheid maar ook goed in de vinger precies op de goede plek kunnen leggen waarbij het stukje mindset ook word behandeld.

Mijn voedingsplan was duidelijk en ik ben er direct mee aan de slag gegaan en na een korte tijd kreeg ik meer energie, mijn huid werd beter, en ik voelde me veel meer mezelf in m’n eigen lichaam ook qua hormonen. Bizar! Zo bijzonder wat voeding doet in combinatie met de gesprekken met Shirley. 

Nu een jaar later ligt mijn schema nog op het aanrecht als hou vast maar is het me ook gelukt om stabiel te blijven en daar ben ik Shirley enorm dankbaar voor.” Nicole – 36 jaar

Fit, vitaal en vol energie door het leven,
dat wil jij toch ook?

En het liefst zo lang als mogelijk.
Zodat je kunt genieten van al het moois dat het leven je nog bieden gaat. Zodat je mee kunt blijven doen op de manier waarop je dat het liefste doet. Zodat je al die leuke dingen die je graag doet, kunt blijven doen.
Gezond ouder worden, zorgeloos ouder worden en een gewicht hebben dat bij je past omdat je eet wat bij je past.

Daar help ik je graag bij.

Maak je afspraak

LEER VOELEN WAT JE LICHAAM NODIG HEEFT

Of het nu gaat om die kilo’s overgewicht waar je van baalt, of om vervelende klachten als gewrichtspijn, moeheid of stijfheid die je regelmatig voelt (en dat maar niet verholpen kan worden); ik ben blij je te kunnen vertellen dat ik dit graag met je oppak met een persoonlijk voedingsplan.

Ik help je voelen wat je lichaam nodig heeft. Je lichaam geeft het aan.

Maak je afspraak

“Binnen no time waren de kilo’s eraf die eraf moesten. Geen buikpijn meer. Ik heb weer vertrouwen in mijn lijf. Ik ben eigenlijk niet van de controle, maar dat ik controle heb over mijn gewicht geeft mij heel veel meer vreugde in het leven. Waardoor ik dat chocolaatje genietend kan eten omdat ik dan weet dat ik er niet dikker van word en áls ik aankom dan weet ik wat ik moet doen om weer af te vallen.”

Anuska

Mensen passen niet in protocollen

En jij dus ook niet.

Mijn klanten ervaren binnen twee weken al een verbetering in energie, ze slapen beter, hebben minder last van hormonale schommelingen en soms zijn de ergste pijnen al verminderd. Dit alles puur door het aanpassen van voeding, naar voeding die jouw lichaam nodig heeft om op een fijne manier te kunnen functioneren.

Klachten worden niet altijd gehoord door artsen; medicijnen zijn niet altijd de oplossing. Wij mensen passen niet in protocollen; iedereen is uniek.

Ik kijk dus verder dan wat er alleen te zien is in metingen; daardoor kunnen we gericht met jouw gezondheid en gewicht aan de slag.

Maak je afspraak

DE JUISTE BALANS VOOR DE REST VAN JE LEVEN

Het is mijn missie ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk vrouwen die nu, in mijn ogen onnodige energieklachten hebben, pijntjes of andere lichamelijke ongemakken, teruggebracht worden naar zichzelf en naar het lichaam dat bij ze past.

Wanneer je met mij gaat werken zoekt je lichaam tijdens het proces zijn weg naar de juiste balans, waardoor jij fit thuiskomt van je werk, dus niet uitgeblust op de bank zit. Jij leert je lichaam kennen. Je leert jezelf kennen. Je ontdekt wat bij je past. Dat is waar mijn coaching op geënt is. Voor de rest van je leven.

 

Maak je afspraak

Stap in gezondheid **COMING SOON**

 • In je eigen tempo stap voor stap naar je gezondere leefstijl
 • Middels online omgeving
 • Toegang tot masterclasses
 • Optie tot: 1 op 1 consulten
 • Optie tot: ondersteunend lab onderzoek (bloedonderzoek, mineralen, zware metalen)

€ 149,- va.

Werk aan jezelf

 • Uitgebreide intake (online of op de praktijk)
 • Voedings- en leefstijl adviezen
 • 4 coach sessies in de praktijk of online
 • Optie tot: ondersteunend lab onderzoek (bloedonderzoek, mineralen, zware metalen)
 • Optie tot: (voor)ouder heling/regressie sessie in de praktijk

1:1 coaching

 • Uitgebreide intake (online of op de praktijk)
 • Bloedonderzoek, incl. bv. vitamine D en B12 (op de praktijk)
 • Persoonlijk voedingsplan adhv bloedonderzoek
 • Toegang tot online community
 • 7 maanden begeleiding
 • ± 10 coachsessies op de praktijk of online
 • Optie tot: extra lab onderzoek (mineralen, zware metalen)
 • Optie tot: (voor)ouder heling/regressie sessie in de praktijk

Mijn coaching is WEL voor jou als je:

 • Gezond ouder wil worden
 • Geen last meer wil hebben van lichamelijke ongemakken
 • Lekker in je energie wil zitten
 • Een figuur wil hebben waar jij je lekker bij voelt
 • Voor eens en voor altijd een gezond gewicht wil hebben
 • Stralend door het leven wil gaan

Mijn coaching is NIET voor jou als je:

 • Je niet bereid bent te veranderen of aan jezelf te werken
 • Je even een voedingsadvies wil halen
 • Je niet openstaat om kritisch te kijken naar je eigen handelen
 • Je liever geen tijd en energie steekt in jezelf
 • Je liever allerlei diëten wil blijven volgen
 • Je liever wil blijven eten uit pakjes en zakjes

Anderen die je
voor gingen

Dankzij mijn persoonlijk voedingsplan en de motiverende gesprekken met Shirley voel ik me nu lichamelijk en geestelijk veel beter.
Veel meer energie en minder pijn (fibromyalgie), minder last van mijn darmen en overgangsklachten.
Ik wilde ook graag wat kilo’s kwijt. Uiteindelijk ruim onder mijn streefgewicht gekomen en dat ging nog moeiteloos ook.
Ik heb ook nog nooit zo gevarieerd en lekker gegeten.
Het was in het begin even omschakelen en goed plannen, maar nu gaat het van vanzelf.
Dank je wel Shirley voor de fijne gesprekken, tips en adviezen.

Narda

Ik gun iedere vrouw een gezond lijf en vrolijke mind. En zou Shirley daarom absoluut aanraden! 🙂
In de wondere wereld van gezonde voeding en diëtiek vliegen de algemene, vage adviezen je tegenwoordig om de oren. Een zoektocht die veel verwarring en frustratie kan brengen.
Wat ik onwijs krachtig vind aan de aanpak van Shirley is dat haar begeleiding precies afgestemd is op jou als individu, vanuit resultaten die vooraf persoonlijk gemeten zijn. Zo weet je dat het perfect passend is voor jouw lichaam. Onwijs fijn, en maakt voor mij al het verschil.

Shirley is daarnaast een diëtiste die ook zeer ervaren is op het gebied van mindset, negatieve gedachtes aanpakken en het ontwikkelen van meer zelfliefde als vrouw. Dat maakt dat je je echt gehoord voelt.

Rianne

Wat een verschil!! Na 2 zwangerschappen en diagnose PCOS stond mijn hormoonhuishouding op z’n kop, mijn huid was slecht en ik schommelde altijd in gewicht. In het verleden wel diëten gedaan maar nooit blijvend resultaat.‌

Het orthomoleculaire sprak mij erg aan en zodoende kwam ik bij Shirley terecht. Wat een schat en met zoveel kennis en deskundigheid maar ook goed in de vinger precies op de goede plek kunnen leggen waarbij het stukje mindset ook word behandeld.

‌Mijn voedingsplan was duidelijk en ik ben er direct mee aan de slag gegaan en na een korte tijd kreeg ik meer energie, mijn huid werd beter, en ik voelde me veel meer mezelf in m’n eigen lichaam ook qua hormonen. Bizar! Zo bijzonder wat voeding doet in combinatie met de gesprekken met Shirley.‌

Nu een jaar later ligt mijn schema nog op het aanrecht als hou vast maar is het me ook gelukt om stabiel te blijven en daar ben ik Shirley enorm dankbaar voor.

Lieve Shirley je bent een topper en dankjewel dat je deze weg met mij hebt bewandeld.

Nicole – 36

Na van alles geprobeerd te hebben heb ik echt resultaat geboekt bij Shirley. Shirley luistert echt naar je. In zachtheid maar wel direct en met duidelijkheid zoekt ze samen naar de mogelijkheden. Ze motiveert en maakt je bewust van je eigen verantwoordelijkheid en heeft geen oordeel. Alles is bespreekbaar. Samen behaal je je doel! Ik heb eindelijk het handvat waar ik allang naar op zoek was en wat ik nog steeds gebruik.

Brenda Martens

Vorig jaar ben ik op zoek gegaan naar een methode die mij verder zou brengen in mijn zoektocht naar meer balans in voeding, verlichting van oedeem en welzijn.

Mijn zoektocht bracht mij bij Shirley.

Stabiliteit in mijn hormoonhuishouding en geen gewichtstoename waren mijn doelen.

Shirley nam de tijd en luisterde naar mijn verhaal.

Na het onderzoek kreeg ik een persoonlijk voedingsplan. Het was even wennen om met dit aan de slag te gaan, maar na een paar maanden voelde ik mij goed, had minder pijn en was mijn gewicht zelfs afgenomen!

Het plan geeft mij houvast en kun je elk moment weer oppakken als het even tegenzit.

Het plan is maar een deel van hetgeen mij goed deed. Shirley is een fijne coach en elke afspraak bood mij rust, positiviteit en gaf mij kracht. Ze ziet, hoort, steunt en denkt met JOU mee.

Jessica – 48

Je kunt inderdaad de regie met behulp van Shirley weer in eigen handen krijgen. Goed advies. 😃 Lekker eten wat goed is voor jouw lichaam. Je voelt je fit, opvliegers zijn weg. Er is bij mij een rust gekomen 3x per dag eten, wat voldoende is voor mijn lichaam waar ik zeker mee kan tennissen en mee naar de sportschool kan. En waar je ook nog van afvalt.
Ik ben super blij dat ik Shirley tegen ben gekomen en aan t ervaren ben wat dit allemaal met me doet. Ik ben happy🤩

Inge

Waarom ook voor jou?

Omdat ook jij het waard bent!

 • Je hoeft niet altijd alles alleen te doen;
 • Hulp vragen is niet zwak;
 • Juist leren van elkaar, geïnspireerd worden door elkaar;
 • Samen is leuker.

Maak je afspraak

Veelgestelde vragen

Je kunt dit gewoon doen met je gezin, en je hoeft niet apart te koken.
Jazeker.
Nee.
Sporten/bewegen is belangrijk, maar je lichaam geeft aan wat kan en wat niet kan. Ik geef geen oefeningen. Het is puur werken aan je gezondheid.
Het voedingsplan en de coaching zijn gericht op jouw gezondheid, niet op het specifiek verhelpen van een ziektebeeld. Alles wat je met mij doet zal ervoor zorgen dat je gezondheid verbetert. Maar als jouw hoge bloeddruk bijvoorbeeld komt door die vervelende baas, dan helpt het voedingsplan niet. De coachgesprekken zullen helpend zijn dit soort invloeden op je energie ook in beeld te krijgen.
In de 1 op 1 coaching en in de groepscoaching verwacht ik commitment. Daarmee bedoel ik dat je jezelf ook écht in gaat zetten het resultaat te bereiken dat bij je past en dat je voor ogen hebt bij de start van de coaching.
Na de intake kun je niet meteen beginnen, je ontvangt je persoonlijk voedingsplan na het bloedonderzoek op de praktijk. Je krijgt wel meteen na het bloedprikken toegang tot de community en de e-learning, waar je je al helemaal kunt voorbereiden. Dit is bij de 1 op 1- en de groepscoaching hetzelfde. Na ontvangst van het voedingsplan ga je van start.
We spreken bij de intake meteen de datum en tijd voor het bloedonderzoek af, afhankelijk van onze agenda’s dus.
Je bent niet verplicht aanwezig te zijn. Het is slim om er wel bij te zijn, dan heb je de kans meteen je vragen aan mij te stellen. Is het echt onmogelijk, dan kun je de opname van de sessie terugkijken.
Bij de 1 op 1 coaching maken we de afspraken vooruit, passend bij je agenda. Er zijn 10 sessies ingepland. Kies je voor de groepscoaching zijn de sessies altijd op een vaste dag, en zijn de data vooraf ingepland. Je ontvangt de data na inschrijving op de coaching.
Vanuit de basisverzekering wordt drie uur dieetadvisering vergoed. Voor deze vergoeding geldt het eigen risico. Indien je een aanvullende verzekering hebt afgesloten, heb je mogelijk recht op meer uren dieetadvisering. Voor een vergoeding vanuit een aanvullende verzekering geldt geen eigen risico. Niet alle zorgverzekeraars geven een 100% vergoeding. Informeer hiervoor bij je zorgverzekeraar. Ben je aanvullende verzekerd en zit alternatieve geneeswijze/orthomoleculaire geneeskunde in je aanvullende pakket, dan heb je mogelijk recht op deze vergoeding. Informeer hiervoor ook even bij je zorgverzekeraar.