Plan je gratis intake hier
Contact

Wat een verschil!

“In een korte tijd kreeg ik meer energie, mijn huid werd beter, en ik voelde me veel meer mezelf in m’n eigen lichaam, ook qua hormonen.”

“Na 2 zwangerschappen en diagnose PCOS stond mijn hormoonhuishouding op z’n kop, mijn huid was slecht en ik schommelde altijd in gewicht. In het verleden wel diëten gedaan maar nooit blijvend resultaat. 

Het orthomoleculaire sprak mij erg aan en zodoende kwam ik bij Shirley terecht. Wat een schat en met zoveel kennis en deskundigheid maar ook goed in de vinger precies op de goede plek kunnen leggen waarbij het stukje mindset ook word behandeld.

Mijn voedingsplan was duidelijk en ik ben er direct mee aan de slag gegaan en na een korte tijd kreeg ik meer energie, mijn huid werd beter, en ik voelde me veel meer mezelf in m’n eigen lichaam ook qua hormonen. Bizar! Zo bijzonder wat voeding doet in combinatie met de gesprekken met Shirley. 

Nu een jaar later ligt mijn schema nog op het aanrecht als hou vast maar is het me ook gelukt om stabiel te blijven en daar ben ik Shirley enorm dankbaar voor.” Nicole – 36 jaar

Fit, vitaal en vol energie door het leven,
dat wil jij toch ook?

En het liefst zo lang als mogelijk.
Zodat je kunt genieten van al het moois dat het leven je nog bieden gaat. Zodat je mee kunt blijven doen op de manier waarop je dat het liefste doet. Zodat je al die leuke dingen die je graag doet, kunt blijven doen.
Gezond ouder worden, zorgeloos ouder worden en een gewicht hebben dat bij je past omdat je eet wat bij je past.

Daar help ik je graag bij.

Maak je afspraak

LEER VOELEN WAT JE LICHAAM NODIG HEEFT

Of het nu gaat om die kilo’s overgewicht waar je van baalt, of om vervelende klachten als gewrichtspijn, moeheid of stijfheid die je regelmatig voelt (en dat maar niet verholpen kan worden); ik ben blij je te kunnen vertellen dat ik dit graag met je oppak met een persoonlijk voedingsplan.

Ik help je voelen wat je lichaam nodig heeft. Je lichaam geeft het aan.

Maak je afspraak

“Binnen no time waren de kilo’s eraf die eraf moesten. Geen buikpijn meer. Ik heb weer vertrouwen in mijn lijf. Ik ben eigenlijk niet van de controle, maar dat ik controle heb over mijn gewicht geeft mij heel veel meer vreugde in het leven. Waardoor ik dat chocolaatje genietend kan eten omdat ik dan weet dat ik er niet dikker van word en áls ik aankom dan weet ik wat ik moet doen om weer af te vallen.”

Anuska

Mensen passen niet in protocollen

En jij dus ook niet.

Mijn klanten ervaren binnen twee weken al een verbetering in energie, ze slapen beter, hebben minder last van hormonale schommelingen en soms zijn de ergste pijnen al verminderd. Dit alles puur door het aanpassen van voeding, naar voeding die jouw lichaam nodig heeft om op een fijne manier te kunnen functioneren.

Klachten worden niet altijd gehoord door artsen; medicijnen zijn niet altijd de oplossing. Wij mensen passen niet in protocollen; iedereen is uniek.

Ik kijk dus verder dan wat er alleen te zien is in metingen; daardoor kunnen we gericht met jouw gezondheid en gewicht aan de slag.

Maak je afspraak

DE JUISTE BALANS VOOR DE REST VAN JE LEVEN

Het is mijn missie ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk vrouwen die nu, in mijn ogen onnodige energieklachten hebben, pijntjes of andere lichamelijke ongemakken, teruggebracht worden naar zichzelf en naar het lichaam dat bij ze past.

Wanneer je met mij gaat werken zoekt je lichaam tijdens het proces zijn weg naar de juiste balans, waardoor jij fit thuiskomt van je werk, dus niet uitgeblust op de bank zit. Jij leert je lichaam kennen. Je leert jezelf kennen. Je ontdekt wat bij je past. Dat is waar mijn coaching op geënt is. Voor de rest van je leven.

 

Maak je afspraak

Stap in gezondheid **COMING SOON**

 • In je eigen tempo stap voor stap naar je gezondere leefstijl
 • Middels online omgeving
 • Toegang tot masterclasses
 • Optie tot: 1 op 1 consulten
 • Optie tot: ondersteunend lab onderzoek (bloedonderzoek, mineralen, zware metalen)

€ 149,- va.

Werk aan jezelf

 • Uitgebreide intake (online of op de praktijk)
 • Persoonlijk mineralen (elementaire supplementen) advies
 • Optie tot: ondersteunend lab onderzoek (bloedonderzoek, mineralen, zware metalen)
 • Optie tot: voedings- en leefstijl adviezen
 • Optie tot: coach sessies in de praktijk of online
 • Optie tot: (voor)ouder heling/regressie sessie in de praktijk

€ 75,- va.

Plan intake gesprek

1:1 coaching

 • Uitgebreide intake (online of op de praktijk)
 • Bloedonderzoek, incl. bv. vitamine D en B12 (op de praktijk)
 • Persoonlijk voedingsplan adhv bloedonderzoek
 • Toegang tot online community
 • 7 maanden begeleiding
 • ± 10 coachsessies op de praktijk of online
 • Optie tot: extra lab onderzoek (mineralen, zware metalen)
 • Optie tot: (voor)ouder heling/regressie sessie in de praktijk

Mijn coaching is WEL voor jou als je:

 • Gezond ouder wil worden
 • Geen last meer wil hebben van lichamelijke ongemakken
 • Lekker in je energie wil zitten
 • Een figuur wil hebben waar jij je lekker bij voelt
 • Voor eens en voor altijd een gezond gewicht wil hebben
 • Stralend door het leven wil gaan

Mijn coaching is NIET voor jou als je:

 • Je niet bereid bent te veranderen of aan jezelf te werken
 • Je even een voedingsadvies wil halen
 • Je niet openstaat om kritisch te kijken naar je eigen handelen
 • Je liever geen tijd en energie steekt in jezelf
 • Je liever allerlei diëten wil blijven volgen
 • Je liever wil blijven eten uit pakjes en zakjes

Anderen die je
voor gingen

Dankzij mijn persoonlijk voedingsplan en de motiverende gesprekken met Shirley voel ik me nu lichamelijk en geestelijk veel beter.
Veel meer energie en minder pijn (fibromyalgie), minder last van mijn darmen en overgangsklachten.
Ik wilde ook graag wat kilo’s kwijt. Uiteindelijk ruim onder mijn streefgewicht gekomen en dat ging nog moeiteloos ook.
Ik heb ook nog nooit zo gevarieerd en lekker gegeten.
Het was in het begin even omschakelen en goed plannen, maar nu gaat het van vanzelf.
Dank je wel Shirley voor de fijne gesprekken, tips en adviezen.

Narda van Vugt

Omdat ik graag meer informatie wilde over mijn lichaam en welke voedingstoffen en producten voor mijn lichaam geschikt zijn ben ik via Shirley het Metabolic Balance groepstraject ingestapt.

Metabolic Balance vind ik een erg fijn plan omdat deze helemaal afgestemd is op mijn lichaamswaarde, er is voldoende ruimte voor improvisatie én je hoeft geen calorieën te tellen. Calorieën tellen is in de loop der jaren een obsessie geworden waar ik erg graag vanaf wilde. Meer rust in mijn lijf en mijn hoofd.

In het begin had ik nog best wel vragen, hoe kan ik het plan nu het beste in mijn leven integreren. Het groepstraject heb ik erg prettig ervaren omdat je kun sparren met andere, die ook mijn ervaringen en struggels deelden.

Shirley geeft veel bruikbare tips en informatie in haar online meetings, de online communitiy en in de online omgeving dmv werkboeken en informatie sheets.

Inmiddels heb ik mijn doel gehaald. Meer rust in mijn lijf en hoofd, gewicht verloren én mijn relatie met eten is verbeterd.

Dankjewel Shirley!

Ankie – 36

Dank zij het persoonlijke voedingsplan heb ik zelden nog darmklachten en/of een opgeblazen buik.
Ik voel me fitter, heb meer energie en ben ook nog een asntal kilo’s kwijt.
De begeleiding van Shirley was heel goed en ik ben blij met het resultaat.

Dineke Spackler

Bedankt Shirley! Je hebt echt mijn leven veranderd. Mijn lijf heeft echt jaren en jaren onder stress gestaan waardoor ik hard moest werken om gewicht te verliezen en dit harde werken werkte soms ook averechts.
Na bloedonderzoek een speciaal ‘dieet’ gekregen op basis van voedingsmiddelen die geschikt zijn voor mijn lijf. Dit was in het begin wel een beetje stoeien want ik moest producten gaan mijden die ik dagelijks at, en ineens niet meer ‘mocht’. Al vrij snel voelde ik mij zooo veel beter dat het geen moetje meer was. Het is echt een enorme verandering in leefstijl geworden en met de nodige duidelijke resultaten. Ook de weegschaal werkte al vrij snel mee!!
Super fijn contact gehad en fantastische begeleiding tijdens het proces. Nu bijna 4 maanden verder is het nog steeds onderdeel van mijn dagelijkse lijfstijl.

Niki – 34

Shirley heeft mij heel goed geholpen. Nadat ze zich goed heeft verdiept in mijn bloedwaardes, goed heeft geluisterd naar mijn situatie en gerichte vragen heeft gesteld, heeft ze me concrete tips gegeven waar je echt wat aan hebt. Je merkt aan Shirley dat ze veel verstand van zaken heeft.

Doris

Ik gun iedere vrouw een gezond lijf en vrolijke mind. En zou Shirley daarom absoluut aanraden! 🙂
In de wondere wereld van gezonde voeding en diëtiek vliegen de algemene, vage adviezen je tegenwoordig om de oren. Een zoektocht die veel verwarring en frustratie kan brengen.
Wat ik onwijs krachtig vind aan de aanpak van Shirley is dat haar begeleiding precies afgestemd is op jou als individu, vanuit resultaten die vooraf persoonlijk gemeten zijn. Zo weet je dat het perfect passend is voor jouw lichaam. Onwijs fijn, en maakt voor mij al het verschil.

Shirley is daarnaast een diëtiste die ook zeer ervaren is op het gebied van mindset, negatieve gedachtes aanpakken en het ontwikkelen van meer zelfliefde als vrouw. Dat maakt dat je je echt gehoord voelt.

Rianne

Waarom ook voor jou?

Omdat ook jij het waard bent!

 • Je hoeft niet altijd alles alleen te doen;
 • Hulp vragen is niet zwak;
 • Juist leren van elkaar, geïnspireerd worden door elkaar;
 • Samen is leuker.

Maak je afspraak

Veelgestelde vragen

Je kunt dit gewoon doen met je gezin, en je hoeft niet apart te koken.
Jazeker.
Nee.
Sporten/bewegen is belangrijk, maar je lichaam geeft aan wat kan en wat niet kan. Ik geef geen oefeningen. Het is puur werken aan je gezondheid.
Het voedingsplan en de coaching zijn gericht op jouw gezondheid, niet op het specifiek verhelpen van een ziektebeeld. Alles wat je met mij doet zal ervoor zorgen dat je gezondheid verbetert. Maar als jouw hoge bloeddruk bijvoorbeeld komt door die vervelende baas, dan helpt het voedingsplan niet. De coachgesprekken zullen helpend zijn dit soort invloeden op je energie ook in beeld te krijgen.
In de 1 op 1 coaching en in de groepscoaching verwacht ik commitment. Daarmee bedoel ik dat je jezelf ook écht in gaat zetten het resultaat te bereiken dat bij je past en dat je voor ogen hebt bij de start van de coaching.
Na de intake kun je niet meteen beginnen, je ontvangt je persoonlijk voedingsplan na het bloedonderzoek op de praktijk. Je krijgt wel meteen na het bloedprikken toegang tot de community en de e-learning, waar je je al helemaal kunt voorbereiden. Dit is bij de 1 op 1- en de groepscoaching hetzelfde. Na ontvangst van het voedingsplan ga je van start.
We spreken bij de intake meteen de datum en tijd voor het bloedonderzoek af, afhankelijk van onze agenda’s dus.
Je bent niet verplicht aanwezig te zijn. Het is slim om er wel bij te zijn, dan heb je de kans meteen je vragen aan mij te stellen. Is het echt onmogelijk, dan kun je de opname van de sessie terugkijken.
Bij de 1 op 1 coaching maken we de afspraken vooruit, passend bij je agenda. Er zijn 10 sessies ingepland. Kies je voor de groepscoaching zijn de sessies altijd op een vaste dag, en zijn de data vooraf ingepland. Je ontvangt de data na inschrijving op de coaching.
Vanuit de basisverzekering wordt drie uur dieetadvisering vergoed. Voor deze vergoeding geldt het eigen risico. Indien je een aanvullende verzekering hebt afgesloten, heb je mogelijk recht op meer uren dieetadvisering. Voor een vergoeding vanuit een aanvullende verzekering geldt geen eigen risico. Niet alle zorgverzekeraars geven een 100% vergoeding. Informeer hiervoor bij je zorgverzekeraar. Ben je aanvullende verzekerd en zit alternatieve geneeswijze/orthomoleculaire geneeskunde in je aanvullende pakket, dan heb je mogelijk recht op deze vergoeding. Informeer hiervoor ook even bij je zorgverzekeraar.