Fit, vitaal en vol energie

Mijn missie is het optimaliseren van jouw gezondheid, stralend en vol energie in het leven staan

 

Na verschillende jaren van interesse in voeding en gezondheid heb ik de opleiding Voeding & Diëtetiek, en Orthomoleculaire Voedingsleer en Geneeskunde behaald.

Tijdens mijn stages in het buitenland ben ik geïnteresseerd geraakt in het effect van voeding op gezondheid. Met name de rol van suiker en bewerkte producten op ons lichaam fascineert me. Ik ben zelf aan de slag gegaan met het mijden van deze producten, en ervaar mijn leven vitaler en energieker.

De studie Orthomoleculaire Voedingsleer en Geneeskunde heeft mijn kennis op het gebied van voeding en gezondheid verbreed en verdiept. Het heeft mij inzicht gegeven in de persoonlijke gezondheid en wat voeding, vitamines en mineralen kunnen betekenen.

“Voorkomen is altijd eenvoudiger dan genezen”

Als orthomoleculair diëtist ga ik samen met jou op zoek naar persoonlijke voedingsadviezen ter verbetering van jouw gezondheid en/of het behoud hiervan. Denk bijvoorbeeld aan het bevorderen van de gezondheid door middel van gewichtsverlies, of het herstel bij en/of na ziekte.

Het doel is om een leefstijl te creëren die alle lichaamsprocessen ondersteunt en bevordert. Ook worden klachten voorkomen of verminderd na het blootleggen van een achterliggende oorzaak; kennis hiervan wordt als basis genomen voor elk voedingsplan. Preventie speelt in mijn visie een belangrijke rol omdat voorkomen altijd eenvoudiger is dan genezen.

Samen gaan we aan de slag met een persoonlijk opgesteld voedingsplan. Dit voedingsplan is gebaseerd is op jouw bloeduitslagen en jouw gezondheid. Het is geen streng dieet, maar een levensstijl waar je levenslang mee vooruit kunt.

Tijdens het intakegesprek maken we kennis en zal ik vragen stellen met betrekking tot voeding, beweging, gezondheid, eventuele klachten en de oorzaak van de klachten. Gewicht, lengte en buikomvang worden gemeten, waarna we het doel in kaart gaan brengen. Dit consult gaat ongeveer een uur in beslag nemen. 

Mocht het van toepassing zijn, zullen we tijdens het tweede consult de bloedafname uitvoeren. Hiervoor zijn slechts een aantal druppels bloed nodig die via een simpele vingerprik verkregen worden. De uitslagen hiervan en de adviezen aan de hand van de uitslagen worden besproken in een vervolgconsult. 

De duur van de behandeling is afhankelijk van het doel en de gewenste begeleiding.

 

“Laat uw voeding uw medicijn zijn en

uw medicijn uw voeding”

Aangesloten bij