Plan je gratis intake hier
Contact

Wie is Shirley?

Hi, ik ben Shirley Brouwers, eigenaar van Orthomoleculair Diëtistpraktijk Shirley Brouwers.

Ik was altijd al gefascineerd door mensen, gezondheid en voeding. Door wat ik om me heen zag gebeuren en door mijn eigen proces.
Gedurende mijn leven en carrière, ontdekte ik dat steeds meer mensen de regie over hun eigen lichaam verliezen. Waarom lichamelijke ongemakken en ook ziekten kunnen ontstaan.

Wij mensen zijn uniek. Wij passen niet in protocollen. Elk lichaam is anders en heeft op een andere manier voeding nodig. Wanneer je weet wat jouw lichaam nodig heeft, kun je de regie weer terugpakken. En dat verandert je leven, voor altijd.

Daarom ben ik gaan ontdekken en leren hoe het menselijk lichaam werkt. Ik ben nieuwsgierig naar hoe het komt dat we doen wat we doen en dat sommigen van ons eerder ziek worden dan anderen. Mijn missie is om met mijn kennis jou te leren luisteren naar je lichaam. Werken we samen, dan brengen we je lichaam terug naar de basis en in balans door middel van voeding,  waarna je zelf kunt ervaren wat bepaalde voeding doet met je lichaam: omdat je weet hoe je moet luisteren naar je lichaam.

De natuur geeft ons zoveel manieren om lekker en gezond te eten. Er is zoveel meer mogelijk dan je vaak in de gaten hebt. Ik inspireer je heel graag in jouw reis naar een fit en energiek lichaam én help je het te behouden.

‘Hoezo zijn we zieker dan ooit, terwijl we meer dan ooit weten van gezondheid?’

Even een kort beeld van mij:

Ik loop graag op blote voeten door het bos. Ja, ook in de herfst en winter. Heerlijk verbonden met de natuur en de aarde. Heb jij dit ooit eens geprobeerd?

Twee keer liep ik stage in het buitenland: New Zeeland en New York. Op allebei de plekken woonde ik bij locals én werkte ik ook in de keuken van een sterrenrestaurant.

Ik geloof dat alles wat te maken heeft met je voeding. Je voedingspatroon meer input heeft gekregen dan wat je van thuis meekreeg of jezelf hebt aangeleerd.

Puur eten, dus zonder toevoegingen, is wat ik je zeker adviseer. Ik weet dat dát een ding kan zijn, maar als je eenmaal voelt wat puur eten doet dan wil je niet meer anders.

Recepten ontwikkelen en delen, dat vind ik superleuk. Je kunt voor gezonde en lekkere recepten altijd op mijn website terecht.

Ik woon met mijn man in een prachtig deel van Brabant waar ik vaak in de natuur te vinden ben. (Niet altijd op blote voeten hoor 😉)

Ken je het 6-minutendagboekje? Ik kan het niet laten steeds weer een nieuwe te kopen en daarin te schrijven. Elke dag.

Ik ben enorm geïnteresseerd in Germaanse Geneeskunde. Deze geneeskunde helpt inzicht te krijgen in het ontstaan en het verloop van lichamelijke en psychische symptomen en ziekten.

Elk lichaam heeft andere brandstof nodig. Sommige voedingsmiddelen zijn goed voor jou, maar niet voor een ander. En andersom

Wil je gezonde inspiratie & reminders via e-mail?

Voed jezelf met de juiste informatie
Liefs van Shirley

Wil jij je gezond, levendig en vitaal voelen?

We ontdekken samen wat jouw lichaam nodig heeft

Wanneer je met mij gaat werken zoekt je lichaam tijdens het proces zijn weg naar de juiste balans, waardoor jij fit thuiskomt van je werk, dus niet uitgeblust op de bank zit. Jij leert je lichaam kennen. Je leert jezelf kennen. Je ontdekt wat bij je past. Dat is waar mijn coaching op geënt is. Voor de rest van je leven.

Maak afspraak

Stap in gezondheid **COMING SOON**

 • In je eigen tempo stap voor stap naar je gezondere leefstijl
 • Middels online omgeving
 • Toegang tot masterclasses
 • Optie tot: 1 op 1 consulten
 • Optie tot: ondersteunend lab onderzoek (bloedonderzoek, mineralen, zware metalen)

€ 149,- va.

Werk aan jezelf

 • Uitgebreide intake (online of op de praktijk)
 • Persoonlijk mineralen (elementaire supplementen) advies
 • Optie tot: ondersteunend lab onderzoek (bloedonderzoek, mineralen, zware metalen)
 • Optie tot: voedings- en leefstijl adviezen
 • Optie tot: coach sessies in de praktijk of online
 • Optie tot: (voor)ouder heling/regressie sessie in de praktijk

€ 75,- va.

Plan intake gesprek

1:1 coaching

 • Uitgebreide intake (online of op de praktijk)
 • Bloedonderzoek, incl. bv. vitamine D en B12 (op de praktijk)
 • Persoonlijk voedingsplan adhv bloedonderzoek
 • Toegang tot online community
 • 7 maanden begeleiding
 • ± 10 coachsessies op de praktijk of online
 • Optie tot: extra lab onderzoek (mineralen, zware metalen)
 • Optie tot: (voor)ouder heling/regressie sessie in de praktijk

Anderen die je
voor gingen

Aanrader en life changing! Shirley heeft mij onwijs geholpen. Dankzij haar heb ik mij voedingspatroon kunnen aanpassen waardoor ik nu meer energie heb en beter in mijn vel zit. Weer terug leren luisteren naar mijn lichaam, zo belangrijk. Heel erg bedankt voor alle wijze lessen, tips en inspiratie!

Karin

Je kunt inderdaad de regie met behulp van Shirley weer in eigen handen krijgen. Goed advies. 😃 Lekker eten wat goed is voor jouw lichaam. Je voelt je fit, opvliegers zijn weg. Er is bij mij een rust gekomen 3x per dag eten, wat voldoende is voor mijn lichaam waar ik zeker mee kan tennissen en mee naar de sportschool kan. En waar je ook nog van afvalt.
Ik ben super blij dat ik Shirley tegen ben gekomen en aan t ervaren ben wat dit allemaal met me doet. Ik ben happy🤩

Inge

Deskundig en goede begeleiding tijdens het persoonlijk voedingsplan.
Shirley is een lieve vrouw, die verder kijkt dan alleen naar het Voedingspatroon. Ze neemt je eigen situatie en leefstijl mee in de ondersteuning, en verdiept zich om een zo goed mogelijk advies en tips te geven.
Bedankt!

Veronique

Na van alles geprobeerd te hebben heb ik echt resultaat geboekt bij Shirley. Shirley luistert echt naar je. In zachtheid maar wel direct en met duidelijkheid zoekt ze samen naar de mogelijkheden. Ze motiveert en maakt je bewust van je eigen verantwoordelijkheid en heeft geen oordeel. Alles is bespreekbaar. Samen behaal je je doel! Ik heb eindelijk het handvat waar ik allang naar op zoek was en wat ik nog steeds gebruik.

Brenda Martens

Medio juni 2022 gestart met het voedingsplan en binnen een paar weken zonder honger en weinig moeite de gewenste kilo’s afgevallen.
Sindsdien blijk ik netjes op mijn ideale gewicht. Dit alles door het voedingsplan in combinatie met de fijne en ook gezellige begeleiding van Shirley.
Ze neemt ruim de tijd en je kan tussen de gesprekken door via de mail of whatsapp vragen stellen die dan snel beantwoord worden.

Chantal

Dankzij mijn persoonlijk voedingsplan en de motiverende gesprekken met Shirley voel ik me nu lichamelijk en geestelijk veel beter.
Veel meer energie en minder pijn (fibromyalgie), minder last van mijn darmen en overgangsklachten.
Ik wilde ook graag wat kilo’s kwijt. Uiteindelijk ruim onder mijn streefgewicht gekomen en dat ging nog moeiteloos ook.
Ik heb ook nog nooit zo gevarieerd en lekker gegeten.
Het was in het begin even omschakelen en goed plannen, maar nu gaat het van vanzelf.
Dank je wel Shirley voor de fijne gesprekken, tips en adviezen.

Narda van Vugt

Een gezond leven komt van binnenuit

- Shirley Brouwers