Plan je gratis intake hier
Contact

Wie is Shirley?

Hi, ik ben Shirley Brouwers, eigenaar van Orthomoleculair Diëtistpraktijk Shirley Brouwers.

Ik was altijd al gefascineerd door mensen, gezondheid en voeding. Door wat ik om me heen zag gebeuren en door mijn eigen proces.
Gedurende mijn leven en carrière, ontdekte ik dat steeds meer mensen de regie over hun eigen lichaam verliezen. Waarom lichamelijke ongemakken en ook ziekten kunnen ontstaan.

Wij mensen zijn uniek. Wij passen niet in protocollen. Elk lichaam is anders en heeft op een andere manier voeding nodig. Wanneer je weet wat jouw lichaam nodig heeft, kun je de regie weer terugpakken. En dat verandert je leven, voor altijd.

Daarom ben ik gaan ontdekken en leren hoe het menselijk lichaam werkt. Ik ben nieuwsgierig naar hoe het komt dat we doen wat we doen en dat sommigen van ons eerder ziek worden dan anderen. Mijn missie is om met mijn kennis jou te leren luisteren naar je lichaam. Werken we samen, dan brengen we je lichaam terug naar de basis en in balans door middel van voeding,  waarna je zelf kunt ervaren wat bepaalde voeding doet met je lichaam: omdat je weet hoe je moet luisteren naar je lichaam.

De natuur geeft ons zoveel manieren om lekker en gezond te eten. Er is zoveel meer mogelijk dan je vaak in de gaten hebt. Ik inspireer je heel graag in jouw reis naar een fit en energiek lichaam én help je het te behouden.

‘Hoezo zijn we zieker dan ooit, terwijl we meer dan ooit weten van gezondheid?’

Even een kort beeld van mij:

Ik loop graag op blote voeten door het bos. Ja, ook in de herfst en winter. Heerlijk verbonden met de natuur en de aarde. Heb jij dit ooit eens geprobeerd?

Twee keer liep ik stage in het buitenland: New Zeeland en New York. Op allebei de plekken woonde ik bij locals én werkte ik ook in de keuken van een sterrenrestaurant.

Ik geloof dat alles wat te maken heeft met je voeding. Je voedingspatroon meer input heeft gekregen dan wat je van thuis meekreeg of jezelf hebt aangeleerd.

Puur eten, dus zonder toevoegingen, is wat ik je zeker adviseer. Ik weet dat dát een ding kan zijn, maar als je eenmaal voelt wat puur eten doet dan wil je niet meer anders.

Recepten ontwikkelen en delen, dat vind ik superleuk. Je kunt voor gezonde en lekkere recepten altijd op mijn website terecht.

Ik woon met mijn man in een prachtig deel van Brabant waar ik vaak in de natuur te vinden ben. (Niet altijd op blote voeten hoor 😉)

Ken je het 6-minutendagboekje? Ik kan het niet laten steeds weer een nieuwe te kopen en daarin te schrijven. Elke dag.

Ik ben enorm geïnteresseerd in Germaanse Geneeskunde. Deze geneeskunde helpt inzicht te krijgen in het ontstaan en het verloop van lichamelijke en psychische symptomen en ziekten.

Elk lichaam heeft andere brandstof nodig. Sommige voedingsmiddelen zijn goed voor jou, maar niet voor een ander. En andersom

Wil je gezonde inspiratie & reminders via e-mail?

Voed jezelf met de juiste informatie
Liefs van Shirley

Wil jij je gezond, levendig en vitaal voelen?

We ontdekken samen wat jouw lichaam nodig heeft

Wanneer je met mij gaat werken zoekt je lichaam tijdens het proces zijn weg naar de juiste balans, waardoor jij fit thuiskomt van je werk, dus niet uitgeblust op de bank zit. Jij leert je lichaam kennen. Je leert jezelf kennen. Je ontdekt wat bij je past. Dat is waar mijn coaching op geënt is. Voor de rest van je leven.

Maak afspraak

Stap in gezondheid **COMING SOON**

 • In je eigen tempo stap voor stap naar je gezondere leefstijl
 • Middels online omgeving
 • Toegang tot masterclasses
 • Optie tot: 1 op 1 consulten
 • Optie tot: ondersteunend lab onderzoek (bloedonderzoek, mineralen, zware metalen)

€ 149,- va.

Werk aan jezelf

 • Uitgebreide intake (online of op de praktijk)
 • Voedings- en leefstijl adviezen
 • 4 coachsessies op de praktijk of online
 • 6 maanden begeleiding
 • Optie tot: ondersteunend lab onderzoek (bloedonderzoek, mineralen, zware metalen)
 • Optie tot: (voor)ouder heling/regressie sessie in de praktijk

€ 750,-

1:1 coaching

 • Uitgebreide intake (online of op de praktijk)
 • Bloedonderzoek, incl. bv. vitamine D en B12 (op de praktijk)
 • Persoonlijk voedingsplan adhv bloedonderzoek
 • Toegang tot online community
 • 7 maanden begeleiding
 • ± 10 coachsessies op de praktijk of online
 • Optie tot: extra lab onderzoek (mineralen, zware metalen)
 • Optie tot: (voor)ouder heling/regressie sessie in de praktijk

€ 1.500,-

Anderen die je
voor gingen

Gezonde voeding is ontzettend belangrijk, maar voor mij was het lastig om tussen al die gezondheidsadviezen, dieten, tips en nieuwe middeltjes het juiste te vinden. Shirley heeft mij daarin ontzettend fijn begeleidt, ze is betrokken, goed bereikbaar en creëert een gezonde relatie tussen voeding en lijf. Voor mij is het inmiddels een leefstijl geworden ipv een tijdelijke dieet, met de nodige gezondheidswinst! Ik vind het een aanrader voor iedereen!

Herma

Je kunt inderdaad de regie met behulp van Shirley weer in eigen handen krijgen. Goed advies. 😃 Lekker eten wat goed is voor jouw lichaam. Je voelt je fit, opvliegers zijn weg. Er is bij mij een rust gekomen 3x per dag eten, wat voldoende is voor mijn lichaam waar ik zeker mee kan tennissen en mee naar de sportschool kan. En waar je ook nog van afvalt.
Ik ben super blij dat ik Shirley tegen ben gekomen en aan t ervaren ben wat dit allemaal met me doet. Ik ben happy🤩

Inge

Aanrader en life changing! Shirley heeft mij onwijs geholpen. Dankzij haar heb ik mij voedingspatroon kunnen aanpassen waardoor ik nu meer energie heb en beter in mijn vel zit. Weer terug leren luisteren naar mijn lichaam, zo belangrijk. Heel erg bedankt voor alle wijze lessen, tips en inspiratie!

Karin

Hoop dat er velen zijn die ook kiezen voor een andere manier van eten, gemakkelijk gewicht verliezen en op gewicht blijven door een blijvend veranderd eetpatroon, leefwijze met een aantal basis principes! Het is zo heerlijk om op gewicht te zijn en te blijven, producten te gebruiken die bij mij passen en dus altijd goed vallen en af en toe even af te wijken, zonder daar een schuldgevoel aan over te houden. Superfijn!

Marjo

Ik gun iedere vrouw een gezond lijf en vrolijke mind. En zou Shirley daarom absoluut aanraden! 🙂
In de wondere wereld van gezonde voeding en diëtiek vliegen de algemene, vage adviezen je tegenwoordig om de oren. Een zoektocht die veel verwarring en frustratie kan brengen.
Wat ik onwijs krachtig vind aan de aanpak van Shirley is dat haar begeleiding precies afgestemd is op jou als individu, vanuit resultaten die vooraf persoonlijk gemeten zijn. Zo weet je dat het perfect passend is voor jouw lichaam. Onwijs fijn, en maakt voor mij al het verschil.

Shirley is daarnaast een diëtiste die ook zeer ervaren is op het gebied van mindset, negatieve gedachtes aanpakken en het ontwikkelen van meer zelfliefde als vrouw. Dat maakt dat je je echt gehoord voelt.

Rianne

Ik ben een half jaar geleden bij Shirley gekomen. Ze heeft samen met mij een persoonlijk plan opgesteld op mn bloedwaarden beschreven. Ik heb dat goed kunnen volhouden tot vandaag de dag. Je lichaam maakt op een lekkere en gezonde manier een reset door. Iets wat me al 2 jaar niet meer lukte. Fitter en energieker ga ik nu door. bijna 11 kilo lichter.
Shirley denkt heel goed met je mee en is een lief en toegankelijk persoon! Dank je wel!

Mireille

Een gezond leven komt van binnenuit

- Shirley Brouwers